Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Voleybol İşte F.Bahçe'nin yeni meleği! - Voleybol Haberleri

        Polonyalı smaçör mevkisinin en iyisi olarak gösteriliyor. Melekler, Lo Bianco’yu da iknaya çalışıyor!

        Voleybolda geçen sezon finalde kaçırdığı Avrupa Ligi şampiyonluğu için kadrosuna filenin yıldızlarını katmaya devam eden Fenerbahçe Acıbadem, Polonya’nın hem smaçları hem de güzelliğiyle dillere destan milli oyuncusu Katarzyna Skowronska ile anlaştı. İtalya şampiyonu Scavolini Pesaro’da oynayan 1.87 boyundaki ve 27 yaşındaki yıldız smaçör, aynı zamanda attığı etkili servislerle de mevkisinin dünyadaki en iyi oyuncusu olarak gösteriliyor.

        Fenerbahçe Acıbadem’in sponsoru Mehmet Ali Aydınlar’ın yeni transferleri için gittiği İtalya’da Polonyalı yıldızın menajeriyle yaptığı görüşmelerden olumlu sonuç alındığı ve ‘Kasia’nın önümüzdeki hafta resmi sözleşme imzalamak üzere İstanbul’a gelebileceği öğrenildi.

        Türk voleybol seyircisi Skowronska’yı Türkiye’de düzenlenen 2003 Avrupa Şampiyonası’nda yakından tanımış, Polonyalı sporcu finalde kullandığı etkili servislerle Ay-Yıldızlılar’ı şampiyonluktan eden başlıca oyunculardan biri olmuştu. Kasia, formasını giydiği Polonya Milli Takımı ile 2003’ten sonra 2005’te de Avrupa şampiyonluğu yaşadı, 2008 Pekin Olimpiyatı kadrosunda yer aldı. 2005’te Minetti Vicenza ile başlayan İtalya kariyerinde, Pesaro’ya geçmeden 2006-08 arasında Asystel Novara’da oynadı.

        LO BIANCO SEFERBERLİĞİ

        Sarı-Lacivertliler, İtalyan milli pasör Elonora Lo Bianco’nun da peşini bırakmıyor. Foppapedretti Bergamo’da forma giyen 31 yaşındaki tecrübeli yıldız oyuncuyu da renklerine bağlamak isteyen Fenerbahçe Acıbadem, kararsız kalan İtalyan yıldızı iknaya çalışıyor.

        HTSPOr / ÖZEL HABER / Mustafa YENER

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ