Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Trabzonspor Galatasaray, Trabzonspor, Sadri Şener - Trabzonspor Haberleri

        Trabzonspor’da Beşiktaş galibiyetinin ardından havaya giren şehirde cumartesi günü oynanacak olan Galatasaray mücadelesi dört gözle bekleniyor. Cezası nedeniyle bu maçı da sadece kadın ve çocuklu taraftar önünde oynanacak olan Bordo-Mavili takımda yönetim, yoğun bilet talebi nedeniyle köşeye sıkışmış durumda. 800 bin nüfuslu Trabzon’da cumartesi günü oynanacak olan dev karşılaşma için tam 100 bin civarında bilet isteği yapıldığı belirtildi. İlçelerdeki belediyeler, köy muhtarlıkları, sivil toplum örgütleri, Trabzon valiliği ve belediyenin, talepleri sonucunda ortaya çıkan 100 bin bilet başvurusu yönetimi hem sevindirdi hem de büyük çıkmaza soktu.

        ÇEBİ: KİMSEYİ MAĞDUR ETMEK İSTEMİYORUZ AMA...

        Bu gelişmelerin ardından şaşkına dönen Trabzonspor yönetimi ise taleplere olasılıklar dahilinde cevap verecek. Konu ile ilgili konuşan yönetici Coşkun Çebi, “Galatasaray maçı için gelen bu yoğun talepten dolayı çok mutluyuz. Ancak stadımız 25 bin kişilik. Gönül ister ki herkese bilet verelim ancak bu mümkün değil. Gelen istekler incelenerek eşit oranda dağıtım yapılabilir. En iyisini gerçekleştirmek için formül arıyoruz. Kimseyi üzmek ve mağdur etmek istemiyoruz. Beşiktaş maçında kadın ve çocuklarımız çok güzel görüntüler oluşturdu. Galatasaray karşısında da böyle olacağını düşünüyorum” diye konuştu.

        Sadri Şener’in keyfi yerinde

        Beşiktaş zaferiyle neşesi yerine gelen Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, şimdi sıranın Galatasaray galibiyetine geldiğini söyledi. Fenerbahçe mağlubiyetin moralini bozduğunu ancak Beşiktaş’ı yenerek normale döndüğünü belirten Şener, “Takım kazanıncı gülüyoruz kaybedince üzülüyoruz. Şimdi sıra G.Saray’dan 3 puan almaya geldi. En büyük destekçimiz kadın ve çocuklara bu maçta da çok iş düşecek. Kazanarak Trabzon halkına bir zafer gecesi daha yaşatmak istiyoruz” diye konuştu.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ