Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig EMS Yapı Sivasspor Ceyhun Eriş geri döndü! - EMS Yapı Sivasspor Haberleri

        Turan Temel/Sivas(AHT)

        Transferde oldukça titiz davranan Sivasspor, tecrübeli oyuncu Ceyhun Eriş ile anlaşmaya vardı.

        Ligde bir çok takımda oynayan ve en son İsveç 2. lig takımının formasını giyen Eriş ile prensipte anlaşmaya varan Sivasspor yönetiminin bu futbolcuyu önümüzdeki günlerde Sivas'a davet etmesi ve burada sözleşme imzalattırması bekleniyor. Yiğidolar geçtiğimiz sezon ara transfer döneminde de Ceyhun'u almak istemiş ancak bonservisinin bulunduğu kulüple fiyatta anlaşamamıştı.

        Dış transferde arayışlarını sürdüren ve oldukça titiz hareket eden Sivasspor Ceyhun Eriş ile el sıkıştı. Bir dönem Fenerbahçe, Trabzonspor, Ankaragücü gibi takımlarda da forma giyen ve en son İsveç'in 2. lig takımı Assyriska FF'de oynayan Ceyhun Eriş ile Sivasspor'un anlaştığı öğrenildi.

        Teknik Direktör Mesut Bakkal'ın takımda görmeyi istediği Ceyhun ile görüşüldüğü ve her konuda anlaşma sağlandığı bildirildi.Bakkal'ın Ceyhun'a yeni sezonda görev vermek istemesi üzerine harekete geçen Sivasspor Kulübü Başkanı Mecnun Otyakmaz'da Ceyhun ile bir görüşme yaptığı ve önümüzdeki günlerde sözleşme imzalayacağı öğrenildi.

        Orta sahadaki 10 numara ihtiyacını Ceyhun ile kapatmanın hesaplarını yapan Sivasspor Yönetimi, bu oyuncuya imza attırarak Mehmet Nas'dan sonra ikinci oyuncu ile anlaşmış olacak.

        Teknik Direktör Mesut Bakkal, "Transfer çalışmalarını yakından takip ediyoruz. Sivasspor'a şuanda gelmek isteyen onlarca futbolcu var. Hepsi ile görüşmeler sürüyor. Bizim de araştırdığımız futbolcular var" dedi.

        Yurt dışından kaliteli yabancı futbolcu transferi de yapmak istediğini söyleyen Bakkal, "Takip ettiğimiz oyuncular var. Bunlarla menajerler aracılığı ile tekliflerini gönderdik. Kaliteli bir kadro yapımız var buna ilave takviyeler yaparak güçlü bir Sivasspor'u oluşturacağız" şeklinde konuştu.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ