Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Yılport Samsunspor Samsunspor'a sambacı stoper! - Yılport Samsunspor Haberleri

        Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Samsunspor'un kulüp başkanı Kazım Gürol Yılmaz, ''Çalışmalar doğrultusunda Portekiz'in Vitoria Setubal takımında forma giyen Brezilyalı Valdomiro Duarte de Macedo ile prensipte anlaştık'' dedi.

        Transfer çalışmalarını sürdüren Karadeniz ekibi, Portekiz Premier League takımı Vitoria Setubal'de forma giyen Brezilyalı stoper Valdomiro Duarte de Macedo ile prensipte anlaştı. Macedo, Samsunspor'un Danimarka'da Brondyb takımı ile yapacağı hazırlık maçı kafilesine alındı. Kırmızı-beyazlı ekibin Macedo ile Samsun'da resmi sözleşme imzalayacağı öğrenildi.

        Kulüp başkanı Kazım Gürol Yılmaz, AA muhabirine yaptığı açıklamada, transfer çalışmaları kapsamında prensipte anlaştıkları Macedo'yu da takım kadrosuna dahil etmenin mutluluğunun yaşadıklarını söyledi.

        Samsunspor'un hem hazırlık çalışmaları hem de transferleriyle her geçen gün daha iyi bir takım olduğuna dikkati çeken Yılmaz, şunları kaydetti:

        ''Yeni sezon hazırlıklarımıza tüm hızıyla devam ediyoruz. Geçtiğimiz gün Karabükspor'la yaptığımız hazırlık maçında takımımızın ortaya koyduğu mücadele çok hoşuma gitti. Oyuncularımızla teknik direktörümüz Vladimir Petkovic arasındaki iletişim, yönetim olarak bizi çok mutlu ediyor. Çalışmalar doğrultusunda Brezilyalı Macedo ile prensipte anlaştık. Takımımıza dış transferde bir oyuncu daha kazandırdığımız için çok mutluyuz. Macedo'nun Samsunspor'un gücüne güç katacağına inanıyoruz. Son bir yabancı oyuncu transferi daha yapacağız. Samsunspor'un yeni sezonda başarılı bir mücadele ortaya koyması için elimizden geleni yapıyoruz.''

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ