Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Spor Toto 2. Lig Kardemir Karabükspor Karabük'te toplu imza! - Futbol Haberleri

        Kardemir Karabükspor Metin Türker Tesisleri'nde Futbol Şube Sorumlusu Metin Yılmaz ile Genel Menajer Seyit İçgül tarafından bugün başlatılan iç transfer görüşmelerinde kaleci Bülent Ataman, Kaptan Bülent Bal, Yasin Avcı ve Birol Hikmet ile sözleşme yeniledi. İmza töreni sonrası bir açıklama yapan takım kaptanı Bülent Bal, yeniden Kardemir Karabükspor'la anlaşmaktan dolayı mutlu olduğunu ifade ederek, "2 sezondur bu takımda emek veriyorduk. Bu sene istediğimiz başarıyı yakalayarak Süper Lig'e çıktık.

        Bizim gönlümüzde yeninde takımla devam etmek vardı. Bugün yaptığımız görüşmeler sonrası yeniden sözleşme imzaladık herkese hayırlı olsun" dedi.

        Kaleci Bülent Ataman ise, takımda gidecek olan arkadaşlar var ve onlara emeğinden dolayı teşekkür ettiğini ifade ederek, "Gönlümüzde geçen gidecek olan arkadaşlarımızla beraber olmaktı. Ancak iş profesyonellik olunca böyle ayrılıklar oluyor" diye konuştu.

        Geçen sezonun gol kralı olan Yasin Avcı ise, "Süper Lig'de yeniden Karabükspor'la devam etmekten mutluyum. İnşallah geçen sezon yaşadığımız başarıyı Süper Lig'de yaşayarak kalıcı olmak istiyoruz" şeklinde konuştu.

        Birol Hikmet ise iki sevinci aynı anda yaşadığını kaydederek, "İki gün sonra düğünüm var ve bugün de Karabükspor'da sözleşme yeniledim. İnşallah geçen sezonda Olduğumuz gibi bu sezonda başarılı olup Süper Lig'de kalıcı oluruz" ifadelerini kullandı.

        Kardemir Karabükspor Futbol Şube Sorumlusu Metin Yılmaz, Bülent Ataman ve Bülent Bal ile 1'er yıllık Birol Hikmet ve Yasin Avcı ile de 2'şer yıllık sözleşme imzaladıklarını söyledi.

        Metin Yılmaz, iç transfer çalışmalarını 15 gün içersinde tamamlamayı hedeflediklerini vurgulayarak, "Bunu tamamladıktan sonra dış transfer çalışmalarını yaparak kamp çalışmalarına başlamayı hedefliyoruz. Tam net belli olmasa da 29 Haziran'da takımı toplayarak sağlık kontrolünden sonra Temmuz başında kampa çalışmalarına başlamayı hedefliyoruz" şeklinde konuştu.

        Kardemir Karabükspor Genel Menajeri Seyit İçgül ise, takımın iskeletini bozmadan çalışma yaptıklarını ve en kısa sürede transfer çalışmalarını tamamlamayı hedeflediklerini söyledi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ