Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol İngiltere Tevez ateş püskürdü! - Futbol Haberleri

        Manchester City'nin Arjantinli forveti Carlos Tevez, Premier Ligdeki gençlerin kupa kazanmaktan çok para kazanmayı düşünmelerinin kendisini çok sinirlendirdiğini söyledi.

        Arjantin'in TyC Sports televizyonuna konuşan Tevez, ''Daha fazla futbol oynamak istemiyorum. Futboldan da futboldaki insanlardan da bıktım. Ciddiyim, futbol artık sadece para için oynanıyor ve bu benim hoşuma gitmiyor'' dedi.

        ''Etrafta çok genç futbolculara menajerlik yapan birçok kişi var. Bu genç oyuncuların şampiyonluklar kazanmakla ilgilenmemeleri berbat bir şey. Sadece parayı istiyorlar'' diye konuşan Tevez, futbol piyasasında çok sayıda ''eğitimsiz kötü adam'' bulunduğunu söyledi.

        26 yaşındaki Tevez, ''Bu genç futbolcular iki cep telefonu ve bir ev sahibi olunca futbolda bir yerlere geldiklerini sanıyorlar. Bugünlerde futbol piyasası kötü adamlarla dolu ve onlarla mücadele etmeniz gerekiyor. Ben bundan da bıktım. Avrupa'da 3-4 yıl daha oynar sonra giderim'' dedi.

        Manchester City'de haftalık 145 bin sterlin kazanan Tevez, ''Bugünkü genç futbolcuların hiç eğitimi yok, bu yüzden onları dinlemek istemiyorum. Boca Juniors'da oynarken Martin Palermo ya da Juan Roman Riquelme konuştuğunda onları dinlerdim. Bu yüzden genç bir futbolcu gelip (Neden böyle yaptın) dediğinde ona yumruk atmak istiyorum. Çünkü benim kariyerimde 13 kupa var'' diye konuştu.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ