Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Sercan Galatasaray'da! - Galatasaray Haberleri

        Galatasaray, Sercan Yıldırım ile 5 yıllık sözleşme imzalayacak. Galatasaray, Sercan Yıldırım için Bursaspor'a 3 milyon Euro ve Musa Çağıran'ı verecek.

        Galatasaray Sportif Sınai ve Ticari Yatırımlar A.Ş'den, İstanbul Menkul Kıymetler Borsası'na (IMKB) gönderilen ve Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda da yer alan açıklamada, ''Bursaspor Kulübü oyuncularından Sercan Yıldırım ile 2011-2012 sezonundan başlamak ve son sezon şirketimizin tek taraflı opsiyonunda olmak üzere 5 futbol sezonu için anlaşmaya varılmıştır'' denildi.

        Transferin detaylarıyla ilgili bilgilerin de yer aldığı açıklamada, Galatasaray'ın Bursaspor'a 3 milyon avro transfer ücreti ödeyeceği ve futbolcu Musa Çağıran'ı Bursaspor'a bedelsiz olarak vereceği ifade edildi.

        Sercan'ın ise bu transferde her sezon için 700 bin avro sabit ücret ve her sezon için 8 bin 500 avro maç başı ücret alacağı belirtildi.

        Futbolcunun bir sezonda 30 ve daha fazla resmi müsabakada görev alması halinde takip eden sezona ilişkin sabit transfer ve maç başı ücretlerinin yüzde 10 arttırılarak ödeneceği kaydedildi.

        "HAYIRLI OLSUN"

        Galatasaray'ın yeni transferi Sercan, transferle ilgili 'Anlaşma sağlandı, hayırlı olsun' derken, gelecek sezon sarı-kırmızılı kulübün başarısı için ter dökeceğini söyledi.

        Tek hedefinin Galatasaray'a katkı yapmak olduğunu belirten Sercan şunları söyledi: "Çok çalışacağım. Goller atmak, attırmak istiyorum.Tek amacım gollerimle Galatasaray'ın başarısına katkıda bulunmaktır. Umarım bunu başarırım. Çok çalışan ve her zaman başarılarıyla konuşulan bir Sercan olacak. Herkese bu konuda söz veriyorum. Her zaman haksız eleştirilere uğradım. Ama kimse şüphe duymasın; ben, kulübüm ve Fatih hocama layık bir görüntü çizeceğim. Herkese bu konuda söz veriyorum. Bursaspor’dan ayrıldığımda daha farklı ve daha büyük bir camiaya geleceğimi biliyordum. TT Arena’da oynayacak olmak benim için büyük bir heyecan; çünkü gerçekten muhteşem bir atmosfer var."

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ