Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Hocam Ocak'ta gelebilirim! - Galatasaray Haberleri

        Real Madrid’de istediği atmosferi bulamayan Hamit Altıntop, Fatih Terim’i bizzat arayıp G.Saray’ı istediğini iletti

        Vatan gazetesinin haberine göre, Transfer rakiplerine oranla geç başladığı için eleştirilen ancak sonra Elmander, Ujfalusi, Muslera ve Melo gibi dünya yıldızlarını kadrosuna katarak hem camiasını hem de taraftarını memnun eden G.Saray’a Türk futbolunun yetiştirdiği en önemli isimlerden olan Hamit Altıntop’tan da mesaj var... Transfer dönemin başında kendisiyle ilgilenen sarı-kırmızılıları “Real Madrid’den teklif aldım. Bir daha böyle bir şans gelmez. Ne yapayım oraya gitmem lazım” diyerek istemeden de olsa reddeden Hamit, bizzat teknik direktör Fatih Terim’le görüşerek gelebileceğini ifade etti.

        ‘AĞIRLIĞIM OLMALI’

        Milli Takım’dan eski hocası Terim’i telefonla arayan Hamit önce “Hocam nasılsınız?” diye hatır sorduktan sonra “Hocam siz takımı kurun ben ocakta gelebilirim haberiniz olsun” sözleriyle direkt konuya girer. Yıldız futbolcu G.Saray camiasını ve taraftarını heyecanlandıracak bu girişinin sebebini ise “Burada bana çok sıcak bir yaklaşım yok. Ben gideceğim takımda bir ağırlığım olsun isterim. Oynamak ya da oynanamamak önemli değil. Hocanın benim fikirlerime değer vermesini isterim. Sakatlığım eylül ayında geçiyor. Birkaç ay daha deneyeceğim ve ocağa kadar bakacağım. Bu yaştan sonra kenara itilmiş görüntüsü vermek istemiyorum. Herhangi bir gelişme olmazsa gelirim” sözleriyle ifade eder.

        Fatih Terim ise “Başımın üstünde yerin var” yanıtıyla kulübün kapılarının milli oyuncuya her zaman açık olduğunu net bir şekilde ifade eder.

        Ocak ayına kadar Hamit ile Real Madrid arasındaki ilişkiler düzelmezse Selçuk İnan ve Ceyhun Gülselam’ın ardından G.Saray kadrosuna Milli Takım’ın en önemli kozlarından birini daha katarak bu gerginlikten en kârlı çıkan taraf olacak.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ