Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Terim direkten döndü! - Galatasaray Haberleri

        Akşam gazetesinin haberine göre; yetki karmaşasından bıkıp 'bırakma' restini çeken teknik direktör Fatih Terim'i sakinleştiren G.Saray Başkanı, 1 Temmuz'da TT Arena'da imza sözü de aldı...

        Ancak bu 'suni barış' uzun sürmeyecek gibi Başkan Ünal Aysal'ın önceki akşam ekibini bir masada buluşturması 'G.Saray'da barış sağlandı' fotoğrafı olarak dışarıya yansısa da rahatsızlıklar devam ediyor.

        Herkes ayrı telden çalıyor. İkinci Başkan Ali Dürüst'ün futbolun yönetimini tamamen hakimiyeti altına almasına kızan Adnan Öztürk kenara çekilmiş durumda... Öztürk futbola dair hiçbir şeye karışmıyor. YÖNETİMİN içinde 'Faruk Süren'in adamları' olarak lanse edilen Ali Dürüst, Celal Gürcan, Mete Başol ve Sedat Doğan ayrı bir ekip gibi... Başkan Ünal Aysal'a güvenip yönetime girenler bu durumdan ciddi şekilde rahatsız. Hatta kulübü eski başkan Faruk Süren'in yönettiğini söyleyenler bile var.

        ÜSTÜNEL SENDROMU!

        ÜNAL Aysal'ın Haldun Üstünel'i olmaya soyunan Bülent Tulun'un transfer konusundaki girişimlerinden Fatih Terim de çok rahatsız. Terim şu ana kadar hiçbir transferin kendi onayından geçmediğini söylüyor. Tulun da 'Seçimi biz yaparız, takımı sen kurarsın' düşüncesinde... Ancak bu tavır yüzünden istifa aşamasına gelen ve 'Zaten imza atmadım, bırakırım' diyen teknik patron Fatih Terim'i G.Saray Başkanı Ünal Aysal kararından vazgeçirdi.

        3 TEKRARDAN SONRA...

        Yine de ikili arasındaki gerginlik bitmedi. Kaşıbeyaz'daki yemekten ayrılırken 'İyi akşamlar hocam' diyerek buzları eritmeye çalışan Tulun'u Fatih Terim önce fark etmemiş gibi davrandı. Bülent Tulun'un ısrar- Terim varsa sorun yok! G.SARAY yöneticisi Celal Gürcan, Radyospor'a birçok konuda açıklamalar yaptı. Gürcan, 'G.Saray'da iki patron vardır. Birisi başkan, diğeri de teknik direktördür. Patron Fatih Terim'dir ve onun olduğu yerde futbolcunun kafası karışık değildir. Bir olumsuzluk varsa bunu Terim üstlenir. Arda, G:Saray'ın futbolcusudur' dedi. Ünal Aysal'ın TT Arena'da çalışacağını, Bülent Tulun'un da onunla birlikte hareket edeceğini belirten Gürcan, 'Önceki akşamki zirvede transfer konuştuk' ifadesini kullandı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ