Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Aziz Yıldırım Ünal Aysal kanka - Fenerbahçe Haberleri

        HTSPOR

        Üç büyük kulübün başkanı Doğan Yayın Holding CEO’su Mehmet Ali Yalçındağ’ın evinde biraraya gelirken Adnan Polat’la samimiyeti bilinen Aziz Yıldırım “Ünal Bey aramın en iyi olduğu başkan” dedi. Herkes “Başkanın yeni kankası Aysal” yorumunda bulundu.

        Mehmet Ali Yalçındağ’ın evinde düzenlenen gecede birbirinden ilginç konular gündeme gelirken spor kamuoyunda uzun süre tartışılacak sözler konuşuldu. Hatırlanacağı gibi geçtiğimiz yıl da yine Mehmet Ali Yalçındağ’ın evinde düzenlenen yemekte başkan Aziz Yıldırım, Adnan Polat’a, “Arda Turan’ı transfer edebiliriz” şeklindeki sözleri gündeme adeta bomba gibi düştü.

        Önceki akşam gerçekleşen yemekte de son derece ilginç konuşmaların geçtiği öğrenildi. Yemeğe 3 büyük kulübün başkanları Ünal Aysal, Aziz Yıldırım, Yıldırım Demirören’in yanı sıra yöneticiler Ali Dürüst, Nihat Özdemir ve Ali Koç da

        katıldı. Hayli sıcak sohbetlerin yaşandığı yemekte Aziz Yıldırım ile Yıldırım Demirören’in hiç konuşmamaları hatta birbirleriyle yüz yüze bile gelmekten kaçınmaları dikkat çekti. İlerleyen saatlerde başkan Ünal Aysal’ın konuşmaları ve önümüzdeki sezon ile ilgili verdiği bilgiler dikkat çekiciydi.

        Forlan&Tuncay’a öncelik veriyoruz

        YENİ DOSTUM AYSAL

        Hiç kuşkusuz Mehmet Ali Yalçındağ’ın düzenlediği gecede konuşmalarıyla dikkat çeken ikinci isimde F.Bahçe Başkanı Aziz Yıldırım oldu.

        Geçen sezon düzenlenen yemekte Adnan Polat’a, “Arda Turan’ı Fenerbahçeli yapacağım” şeklindeki sözleri hatırlatılan Yıldırım bu defa işi şakaya vurup koyu Galatasaraylı olmasıyla bilinen yazar Hasan Cemal’e dönerek, “Seni Fenerbahçe’ye transfer edeceğim” dedi. Bu arada Yıldırım’ın hemen hemen her fırsatta Mehmet Ali Aydınlar’ın Futbol Federasyonu başkanlığından duyacağı mutluluğu dile getirmesi de dikkat çekti.

        ÖVGÜ DOLU SÖZLER

        Hatırlanacağı gibi Adnan Polat’ın G.Saray’daki başkanlığı döneminde Aziz Yıldırım ile olan yakın ilişkileri hayli gündeme gelmişti. Hatta bu sıcak ilişki nedeniyle iki başkana “Kanka” benzetmesi de yapılmıştı. Yemekte Aziz Yıldırım’ın, “Ünal Bey aramın en iyi olduğu başkan. Kendisiyle çok iyi anlaşıyoruz” şeklindeki sözleri ister istemez konuklar arasında, “Başkanın yeni kankası Ünal Aysal oldu” şeklinde yorumlara neden oldu.

        AKLI HÂLÂ DENİZLİ'DE

        Konuşmalarda ortaya çıkan bir gerçek de başkan Aziz Yıldırım’ın 2005-06 sezonunun son haftasında Denizli’de kaybedilen şampiyonluğu hala unutamamasıydı. Konu gündeme geldiğinde bir anda neşesi kaçan ve hayli sinirlenen Yıldırım’ın, “Çok şeyler yaşandı o dönemde. Gerekirse ortaya koyarım. O şampiyonluğun kaçmasında çok şeyler oldu” demesi dikkat çekti. Ancak söz dönüp dolaşıp önümüzdeki sezona geldiğinde ise Yıldırım’ın yanıtı kendinden emin ve çok net oldu: Önümüzdeki sezon çok daha rahat şampiyon oluruz..

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ