Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Florya'yı onlar bozuyor! - Galatasaray Haberleri

        Hazinedaroğlu’na göre Baros, Kewell ve Neill’dan kurtulmak şart.

        Hürriyet'in haberine göre; Sarı kırmızılıların eski yöneticisi, “Bunlar zamanında iyi futbolcu olmuş olabilir. Ama bu sezon G.Saray için ne yaptılar? Manisa maçında Baros ve Kewell yoktu. O maçta takımın nasıl kenetlendiğini gördünüz mü?” dedi.

        Galatasaray’ın bir an önce bu futbolculardan kurtulması lazım. Çünkü Florya’da diğer oyuncular da onlardan rahatsız oluyor...” Bu sözler, G.Saray Kulübü’nün Futbol Komitesi’nde yer almış eski yönetici Tunca Hazinedaroğlu’na ait... Kast edilen oyuncular ise Milan Baros, Harry Kewell ve Lucas Neill.

        FORVETSİZ OYNUYORUZ

        Başkan Adnan Polat’ın önceki yönetiminde bulunan Hazinedaroğlu, Florya’da birçok futbolcu ile konuştuğu şeyleri paylaşıp yeni gelecek yönetime de bir anlamda mesaj göndermiş oldu.

        İşte Hazinedaroğlu’nun çok tartışılacak sözleri...

        “Ben yalnız futbol adına konuşuyorum. Adnan Polat en büyük hatayı 3 yıl önce yaptı. Baros, Kewell, Neill, Keita gibi takım için değil, kendi için oynayan futbolcularla G.Saray’ı doldurdu. Bunlar belli başarılara doymuş futbolcular. Hata buydu. G.Saray gibi bir takım tam 2 sezondur forvetsiz oynuyor. Oysa Manisaspor’un bile 4 forveti var.

        FUTBOLCULAR DA ŞİKAYETÇİ

        "Futbolcularla konuşuyoruz, Türk oyuncularla dertleşiyoruz, onlar da şikayetçi. Takımdan çok kendine oynayan oyuncuların olduğunu kabul ediyorlar. Bakın, geçen hafta Manisa maçında Baros ve Kewell 18’de yoktu. O maçta G.Saray takımının nasıl kenetlendiğini gördünüz mü? Eskisi gibi tek bir vücut olup gol sevinçlerini birlikte yaşadılar. Bir duruş sergilediler. Ama Kayseri maçında o ruh yoktu. Baros oyuna girdikten sonra topa ayağını bile uzatmadı. Sakatlığı sonrası kendini bir kez olsun riske atmadı. Bu Florya’da büyük rahatsızlık yaratıyor. Futbolcuların hepsi içeride bu isimlerin umursamazlığını, boşvermişliğini konuşuyor. Bazılarının sözleşmesi devam da etse Galatasaray’ın bir an önce bu oyunculardan kurtulması lazım. Bunlar takımdaki ahengi de bozdu. Baros, Kewell zamanında iyi futbolcu olmuş olabilir. Ama bu sezon G.Saray’da ne yaptılar? Kewell Fenerbahçe maçında oyuna girdi de ne yaptı? İçki kokarak Florya’ya gelen kişiler de bizim duyduğumuz kadarı ile bu oyuncular. Yeni gelecek yönetim bu konuya eğilecektir, adım gibi eminim.”

        BU TABLONUN SORUMLUSU TRANSFERLERİ YAPANLARDIR

        Tunca Hazineraoğlu, sarı kırmızılı kulübün transfer politikasını eleştirerek, şöyle devam etti:

        “Adnan Polat’a yapılan ihanet, bence bu oyunculara güvenilip alınması idi. Bunların bir hava ile getirilmesi kötüydü. Bedavaya getirirsin, o adamdan da verim alırsan transfer başarılı olur. Sen zaten başarıya doymuş adamları, milyon Euro’lara getirmeyi başarı olarak gösteriyorsun. Kaç sezondur halen bu futbolcular üzerinde ısrar ediyorsun. Sorumlu, bu transferleri yapanlardır evet. Adnan Abi, çok iyi delegasyon yapıp insanlara güveniyor. Demek ki bu kadar çok bırakmayacaksın. Ben imza verenler içindeyim, bir daha seçime girsin diye. Çünkü Adnan Abi hatalarını, futboldaki yanlışlarını biliyor ve Florya’ya daha fazla vakit ayırma kararı almıştı.”

        ADNAN POLAT YANLIŞ İNSANLARA GÜVENDİ

        Hazinedaroğlu, “Adnan Polat için çok üzülüyorum. Ne yazık ki yanlış insanlara güvendi. İbra edilmemeyi hak etmedi. Bu yönetim içinde ibra edilmemeyi en son o hak etmişti. Böyle bir şeye maruz kalması çok kötü oldu” diye konuştu.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ