Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Pazar akşamı sürpriz var! - Galatasaray Haberleri

        HTSPOR

        Hemen hemen bütün taraftar sitelerinde, yönetime yönelik büyük öfke sürüyor. İnternet ortamında buluşan Sarı-Kırmızılı taraftarlar, TT Arena’da oynanacak olan G.Saray- Sivasspor karşılaşmasında yönetime ‘beyaz mendil’ protestosunda bulunacak.

        Hedefin kesinlikle Polat ve ekibini istifaya zorlamak olduğunu açıklayan gruplar, ultrAslanlar’ı bu harekâtın dışında bırakıyor. Zira taraftar gruplarına göre ultrAslanlar, yönetimin istediği yönde hareket ediyor.

        Bütün bu gelişmelere bakıldığında tribünlerin lokomotif grubu UltrAslan’ın forumları günlerdir kapalı. Foruma girildiğinde karşınıza “Forum sayfamızın yoğunluğundan kaynaklanan teknik bir problem” ibaresi çıkıyor. Ancak gerçeğin bu olmadığı ve taraftar forumlarının yönetime ve açılıştaki provokatif konuşmalara yönelik olduğu için tepkiler dinene kadar sitenin kapatılmasına sebep olduğu öne sürülüyor.

        ULTRASLAN İYİCE ÇATIRDADI

        TT Arena’nın açılışında başlayan ve akabinde devam eden tartışmaların ardından önceki gün ultrAslan’ın alt gruplarında kopmalar olduğunu okuyucularımıza duyurmuştuk. İşte yaşanan bu kopmalara “SultanS” ve “Parçalı” grupları da eklendi.

        Buna göre, ultrAslan’ın bir çok başarılı koreografisine imza atmış bu 2 grup, web sitelerinden yaptıkları veda metinleriyle ultrAslan bünyesinden kopmuş oldular. Bu grupların ilerleyen günlerde nasıl bir yol izleyeceği ise merak konusu.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ