Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Taviz vermedi! - Galatasaray Haberleri

        Misimovic’in gelmesiyle sistemini 4-2-3-1’e uyarlayacağı belirtilen Rijkaard’ın inatla 4-3-3’e devam edeceği ve bu konuda “Asla” ifadesini kullandığı öğrenildi. Bosnalı yıldız, forvetteki ikilinin arkasında oynayacak...

        Galatasaray’da yapılan son transferlerin ardından herkesin “Sistemini değiştirecek” öngörüsünde bulunduğu teknik direktör Frank Rijkaard, prensiplerinden yine taviz vermedi. Gaziantepspor maçı öncesinde yapılan taktik provalarında takımını yine 4-3-3 düzeni ile çalıştıran teknik adamın, Misimovic’in gelmesine rağmen taktik şablonunda herhangi bir değişim yapmayı planlamadığı ve “Sistemimi asla değiştirmem” dediği öğrenildi. Sadece takım kaptanı Arda Turan’ın yokluğunda yeni transferi Misimovic’i onbire yerleştirecek olan Hollandalı, kanatlarda ise iyileşen futbolcularını kullanacak. Mismovic’i golcü oyuncusu Milan Baros’un hemen arkasında oynatacak olan Rijkaard’ın, sol kanatta Harry Kewell’a sağda da Elano’ya görev vermeyi düşündüğü vurgulandı.

        PİNO’YU DA MONTE EDECEK

        İyileşen Pino’nun da maç eksiğini kapattıktan sonra takıma monte edileceği kaydedildi. Orta sahada görev verdiği 3 orta saha oyuncusu Lorik Cana, Mustafa Sarp ve Ayhan'dan vazgeçmeye niyetli olmayan Hollandalı hoca, Barış’ı da yine bu bölgedeki alternatifleri arasında tutuyor. Savunmadaki dörtlüsünü Sabri, Lucas Neill, Servet ve yeni transfer İnsua’dan oluşturacak olan Rijkaard’ın, kaledeki tercihi ise yine genç file bekçisi Ufuk olacak.

        HTSPOR / Erhan TELLİ

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ