Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Bir İbricic, bir Annan! - Galatasaray Haberleri

        HTSPOR

        Galatasaray yönetimi, transferde önemli bir adım atmayı planlıyor. Wolfsburglu Misimovic’in yıllık 3 milyon Euro istemesi yüzünden bu transferi yarına kadar donduran

        yönetim, ibreyi İbricic’e çevirmişti.

        Misimovic’in fiyat düşmemesi halinde Sarı- Kırmızılılar, büyük bir ihtimalle diğer Boşnak futbolcu İbricic’le resmi mukavele imzalayacak. Ancak bu konuda bir tek pürüz var; o da futbolcunun istediği yıllık rakamı beğenmeyip daha da yukarı çekmek istemesi. Hajduk Split’le her konuda anlaştığı belirtilen Sarı- Kırmızılı yönetimin futbolcuyu da ikna etmesi durumunda İstanbul’a getireceği ifade edildi.

        ROSENBORG ‘OLUR’ VERDİ

        Sportif direktör Adnan Sezgin’in şu anda İbricic için yurtdışında olduğu ve transferi bugün bitirmek üzere oyuncuyla son defa pazarlığa oturacağı açıklandı. Büyük bir ihtimalle Sezgin’in İbricic’le anlaşma sağlayarak oyuncuyu Florya’ya getireceği açıklandı. Cimbom’un hedefindeki diğer isim de Ganalı annan... Rosenborg’da top koşturan futbolcunun kulübüyle her konuda anlaşma sağlandığı onun da İstanbul’a gelmesinin an meselesi olduğu ifade edildi.

        ANNAN: GELİYORUM

        Anthony Annan Rosenborg-Start maçından sonra konuştu: “Galatasaray bana teklif yaptı. Menajerimle konuşup milli takıma mı yoksa Türkiye’ye mi gitmem gerektiğini konuşacağım. Anlaşma her an sağlanabilir ve ben sağlık testinden de geçebilirim. Şimdi her şey Rosenborg’un elinde” dedi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ