Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray UEFA kahramanının içler acısı yaşamı! - Galatasaray Haberleri

        Galatasaray'ın UEFA Kupası'nı kazandığı sezon Sarı-kırmızılı takımda forma giyen ve Bologna maçında ayağı kırılan Alper Tezcan, çocukken inek bağladıkları yerde şuanda kendilerinin kaldıklarını söyledi.

        Galatasaraylı eski futbolcu Alper Tezcan, kendisi için yardım çeki dağıtarak tedavi masraflarını karşılamak istediğini ifade etti. Ailesi ile birlikte içler acısı bir yaşam sürdüğünü belirten Tezcan, Galatasaray Kulübü ve taraftarlardan yardım istedi. 10 senedir 2 trilyon para kaybettiğini kaydeden Alper Tezcan, artık hayattan hiçbir zevk almadığını ifade etti.

        "HEP AYNI ŞEYLERİ SÖYLÜYORUM"

        Kendisi için başlatılan yardım kampanyasının yeni başladığını söyleyen Alper Tezcan, "Hep aynı şeyleri söylüyorum. Ben ve insanlar da sıkılmaya başladı artık. Bu hafta yardım kampanyamız başladı. Galatasaraylı eki başkanlardan tutun şimdiki başkanlara kadar hepsi söz verdiler. Alper bize gelmedi diyenlere gidiyorum ama cevap alamıyorum. Bu kampanya sadece Silivri genelinde olduğu için fazla sesimizi duyuramıyoruz. Bir Galatasaraylı ve milli formayı giymiş futbolcunun yaşayacağı yerin burası mı olması gerekiyor? 10 senedir hala sakatlıklarla uğraşıyorum. Bir ay önce yine ayağım kırıldı. Normal yürürken kırıldı. Ayaklarım artık vücudumu kaldırmıyor. Bana hep duygusallık yapıyorsun diyorlar. Elimde kaymakamlıktan aldığım belgeler var. Ben 11 kez ameliyat oldum. Ben adamların ayaklarına gidiyorum ama hiç bir sonuç alamıyorum. Bana inanmayanların şuraya gelip yaşanılan yeri görmesi lazım" dedi.

        "GALATASARAY KULÜBÜ ARTIK BANA SAHİP ÇIKSIN"

        Tezcan, Galatasaray Kulübü'nün artık kendisine sahip çıkmasını isteyerek, "Bu kadar vefasızlıktan sonra bari şu yardım kampanyasında bana sahip çıksınlar. Ben şu anda Silivri'de tek milli futbolcuyum. Benden önce rahmetli Müjdat Gürsu vardı. Rahmetli olunca anılmaya başlandı. Benim de kıymete binmem için ölmem mi gerekiyor ? Şu an iki ameliyat olmam gerekiyor. Benim iki dizim de şiş durumda. Oturduğum zaman kalkamayacak durumdayım. Evim, arabalarım, tarlalarım her şeyim gitti. Artık satacak bir şeyim kalmadı. Kazandığım paraya avukatlar el koydu. Çalışan 4 kişiyiz. Aldığımız parayı ne eve ne de borçlara yetiştirebiliyoruz" diye konuştu.

        "ÇOCUKKEN İNEK BAĞLADIĞIMIZ YERDE ŞUANDA BİZ KALIYORUZ"

        Ailesiyle birlikte içler acısı bir yerde kaldıklarını ifade eden Tezcan, "Çocukken inek bağladığımız yerde şuanda biz kalıyoruz. UEFA Kupası'nı kaldırdığımız için aldığım madalyanın bana hiçbir faydası yok. Şu durumdan kurtulmak için kapı kapı geziyorum. Siyasi görüşümden dolayı bana yardım etmiyorlar. Nasıl bir ülkede yaşıyoruz biz. Milletin ayağına gitmekten utanıyorum artık. Elimdeki biletlerle kapı kapı geziyorum. Şu anda yaşayıp yaşamadığımı hiç bilmiyorum. Hayatım gitmiş durumda. Benim hep Galatasaray'ı kötülediğim söyleniyor. Ben kötülemiyorum gerçekleri söylüyorum. Bana sahip çıkılmıyor. Benim alacaklarımı vermiş olsalardı ben bu durumda olmazdım. Zamanında devletin verdiği altınları verselerdi ben yine bu durumda olmayacaktım. 2 trilyon param gitti benim. En önemlisi sağlığımı kaybettim" şeklinde konuştu.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ