Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Sezgin gitmeli! - Galatasaray Haberleri

        Galatasaray'ın 4 yıl üst üste şampiyon olduğu, UEFA Kupası ve Süper Kupa'yı aldığı dönemin başkanı Faruk Süren, Adnan Sezgin'in gitmesi gerektiğini açıkladı.

        Lige Sivasspor yenilgisiyle başlayan Galatasaray, Avrupa Ligi play-off turu ilk maçında Karpaty Lviv ile Ali Sami Yen Stadı'nda karşı karşıya geldi. Lige kötü bir başlangıç yapan ve Sivasspor'a 2-1 kaybeden Galatasaray, UEFA Avrupa Ligi'nde Karpaty ile 2-2 berabere kaldı.

        Galatasaray’daki kötü gidişi değerlendiren sarı-kırımızı takımın eski başkanı Faruk Süren, Adnan Sezgin’i eleştirdi. Süren, teknik adam değişikliğininse bugün işe yaramayacağını savundu.

        SORUN SADECE RİJKAARD DEĞİL

        Galatasaray’da en büyük sorunun ekip çalışmasının olmamasına bağlayan Süren, “Galatasaray’da ekpi çalışması yok. UEFA Şampiyonu olduğumuz yıl Galatasaray’da ekip çalışması vardı ve gördüğüm en büyük sorun yönetim içerisinde uyumsuzluklar var. Galatasaray’da sorun sadece Frank Rijkaard değil” diye konuştu.

        SEZGİN GİTMELİ

        Galatasaray’da futbolun patronu konumundaki Adnan Sezgin’in iyi yönetici olmadığını savunan Süren, “Adnan Sezgin futboldan iyi anlıyor olabilir ancak insan ilişkileri kötü ve görevini iyi yapamıyor. Galatasaray’da Adnan Sezgin’in değiştirilmesi gerekiyor. Galatasaray’da o mevkide Adnan Sezgin’i asla tutmazdım” dedi.

        KİM GELİRSE GELSİN SORUN ÇÖZÜLMEZ

        Bu dönemde yapılacak teknik adam değişikliğinin Galatasaray’da sorunu çözmeyeceğini söyleyen Süren, “ Galatasaray’da Rijkaard’ın bugün gönderilmesi sorunu çözmez. Kim gelirse gelsin bu dönemde yapılacak teknik adam değişikliği Galatasaray’ı ileriye götürmez. Fatih Terim, kuşkusuz iyi bir teknik adam ancak bu dönemde Galatasaray’ın başına geçermi bilmiyorum. Bugün Rijkaard’ın gönderilmesi tartışılıyorsa yanlış çünkü Galatasaray Yönetimi eğer bu hamleyei yapacaksa geçen sezonun sonunda yapmalıydı. Geçen sezon Galatasaray’ın durumu ortadaydı” diye konuştu.

        ELANO NEDEN OYNAMIYOR

        Galatasaray’ın transferde çok ciddi yanlışlar yaptığını söyleyen Süren, şöyle konuştu: “Trnasfer sezonu bitecek ancak Galatasaray hala temel oyuncu transferlerini bitiremedi. Transfer yapamadığı gibi Galatasaray’ın uluslar arası seviyedeki futbolcusu Elano bu takımda neden oynamıyor. Büyük bir yatırım yapıyorsanız bu oyuncuyu oynratacaksınız!Galatasaray büyük takım ve camia bu sorunların üstesinden gelecek güce sahip. 2-0 geriye düşmesine rağmen yinede avantaj sayılacak bir sonuç elde etti. Galatasaray mutlaka iyi olacak ancak bunun için iyi bir çalışma ortamına ve stratejiye sahip olması lazım.”

        RADYOSPOR

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ