Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        İLANDIR
        Haberler Spor İlandır İşte Galatasaray'ın somon rengi yeni forması! - İlandır Haberleri

        Galatasaray’ın yeni sezon öncesinde Hollanda’daki hazırlık kampı renkli görüntülere sahne olurken, bu an sadece HABERTÜRK objektiflerine yansıdı.

        2010-11 sezonunda sahaya çıkacakları yeni formalarını ilk kez Hollanda’da giyen Sarı-Kırmızılı futbolcular ünlü yönetmen Mustafa Altıoklar’ın çektiği tanıtım filmi için kamera karşısına geçerken, birbirinden ilginç sahneler de ortaya çıktı. Yaklaşık 1.5 saat süren çekimlere bütün as oyuncular katılırken, tartışılan somon rengi forma da göz kamaştırdı. Futbolcular tarafından oldukça beğenilen yeni formaların şortlarının ise siyah renkte ve somon rengi şeritli olarak dizayn edilmesi dikkat çekiciydi.

        YILDIZLAR GEÇİDİ GİBİYDİ

        Aslan’ın yeni transferlerinden Lorik Cana’nın da katıldığı çekimlerde ayrıca Serdar Özkan, Hakan Balta, Ayhan Akman, Lucas Neill, Sabri Sarıoğlu, Mustafa Sarp, Aykut Erçetin, Servet Çetin, Ali Turan ve Arda Turan yer aldı. Formalar, büyük bir titizlikle uzun süredir gizlenmeye çalışılıyordu. Galatasaray’ın henüz satışa çıkarmadığı yeni somon rengi formalar, böylece ilk kez HABERTÜRK farkıyla görüntülenmiş oldu.

        BU RENK ÇOK TARTIŞILACAK!

        Sarı-Kırmızılı formaya ilave olarak yeni sezonda kullanılması kararlaştırılan ve dün Ali Kemertaş’ın deklanşörüyle gün yüzüne yansıyan somon rengi formalar, çok tartışılacağa benziyor. Yaptığımız araştırmada, birçok modacı ve Galatasaraylı taraftar, yönetimin somon diye ilan ettiği rengi pembe olarak yorumladı. Formaların resmen giyilmesiyle birlikte somoncularla pembecilerin iki ayrı cephe oluşturacağı şimdiden kendisini hissettirmeye başladı.

        HTSPOR / ÖZEL HABER / Erhan TELLİ

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ