Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Beşiktaş Beşiktaş'tan Cim Bom'a inanılmaz misilleme! - Beşiktaş Haberleri

        Sezon sonu sözleşmesi sona erecek gurbetçi kaleci de düşünmek için süre istedi!

        GAZETE HABERTÜRK / Erhan TELLİ

        Ezeli rakipler arasındaki transfer yarışı bu sezon erken başladı. Beşiktaş’ta sezon sonu mukavelesi sona erecek olan Hakan Arıkan’ın

        Galatasaray’la söz kesmesi Siyah- Beyazlılar’ı harekete geçirdi. Daha önce Gökhan Zan’ı Cimbom’a kaptıran Kartal’ın Hakan Arıkan’a misilleme olarak Sarı-Kırmızılı eldiven Aykut Erçetin’e teklif götürdüğü ortaya çıktı. Aykut’la yeni sezon öncesinde sözleşme uzatmak isteyen G.Saraylı yöneticiler, son haftaların başarılı ismini imza için henüz ikna edemedi. Hakan Arıkan’ın transfer haberine oldukça bozulan Aykut’un önce “Artık yedek beklemek istemiyorum” diyerek oynama garantisi talep ettiği, kendisine bu konuda güvence verilememesi üzerine de düşünmek için süre istediği öğrenildi.

        TEKLİF CAZİP

        İşte bu gelişmelerin ardından Beşiktaş’ın devreye girdiği kaydedildi. Aykut Erçetin’in kulübüyle sözleşme uzatmamasının ardında yatan gerçeğin Siyah-Beyazlı takımdan aldığı transfer teklifi olduğu öğrenildi. Siyah-Beyazlı yönetimin Aykut’a oldukça cazip bir öneri ile geldikleri ve kendi ellerinden Hakan Arıkan’ı kapmaya hazırlanan ezeli rakipleri Galatasaray’a karşı bu kozu kullandıkları belirtildi. İki kalecinin durumlarının da önümüzdeki günlerde netleşmesi bekleniyor.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ