Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Para yoksa Frank da yok! - Galatasaray Haberleri

        Yönetimin bu resti görüp görmeyeceği merak konusu oldu. İki taraf arasındaki transfer bütçesinde asgari 30 milyon Euro fark görünüyor!

        GAZETE HABERTÜRK / Erhan TELLİ

        TARİHİN EN PAHALI KADROSU

        Galatasaray çalıştırıcısı Frank Rijkaard’ın, İstanbul BŞB maçından sonra yaptığı “Kadromuz yetersiz” açıklamalarının yankısı hâlâ sürüyor. Tarihinin en pahalı transferlerini yaparak 120 Milyon Euro’ya ulaşan rakamlarda bir takım kuran ancak Şampiyonlar Ligi’ne gitme başarısını bile gösteremeyen Sarı-Kırmızılılar’da, Rijkaard’ın sezon sonunda takımdan ayrılmak istediği ve bu açıklamaları yaparak zemin hazırladığı düşüncesi güçlenmeye başladı. İngiltere, İtalya ve İspanya’dan teklifler alan Hollandalı’nın istenilen transferlerin yapılmaması halinde G.Saray’dan ayrılacağı öğrenildi.

        YÖNETİMDEN 4 FUTBOLCU İSTEDİ

        Rijkaard’ın takıma takviye maksadıyla 4 yabancı futbolcu istediği belirtildi. Bunun da en az 30 milyon Euro’luk bir bütçe gerektirdiği konuşulurken, Hollandalı’nın gerçek düşüncesinin masaya ağır şartlar koyarak ayrılmayı planladığı vurgulanıyor. Zira Sarı-Kırmızılı yönetim bu sezon transfere 10 milyon Euro’dan fazla ayırmak istemediğini açıkladı. Hollandalı’nın 1 artı 1 yıllık mukavelesinde ‘İlk yılın sonunda ayrılabilir’ maddesi bulunuyor. Ancak yönetimin göndermesi durumunda 2 milyon Euro tazminat ödeme şartı var. Bu yüzden Rijkaard’ın yönetime göre bir adım önde olduğu belirtiliyor.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ