Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Zararına satılık! - Galatasaray Haberleri

        Bir türlü dikiş tutturamayan sambacının menajerini İstanbul’a çağıran yönetim, şu ana kadar 11 milyon Euro ödeme yaptığı futbolcu için 10 milyon Euro fiyat biçti!

        GAZETE HABERTÜRK / Erhan TELLİ

        TAM BİR HAYAL KIRIKLIĞI

        Galatasaray, sezon başında İngiltere’nin Manchester City takımından 7.5 milyon Euro bonservis bedeli ile transfer ederek renklerine bağladığı ve 4 yıllık anlaşma yaparak bir sezonda 3.5 milyon Euro garanti para ödediği Elano Blumer’i satışa çıkardı. Futbolcunun menajerini İstanbul’a çağırarak “Dünya Kupası sırasında gelebilecek teklifleri değerlendirmek istiyoruz” haberini veren Sarı-Kırmızılı yönetim, futboluyla büyük bir hayal kırıklığı yaşatan yıldız oyuncudan kurtulma hesapları yapıyor.

        RUSLAR ÇOK İSTİYOR

        Elano için şu ana kadar ödenen 11 milyon Euro’ya rağmen ligde bir tek karşılaşmayı bile kurtaramaması, bu futbolcuyu eleştirilerin hedefi haline getirdi. Brezilya Milli Takımı’ndaki performansını Galatasaray’da gösteremeyen Elano’nun sıradan bir oyun sergilemesi ve son maçlardaki istikrarsızlığı, bardağı taşıran son damla oldu. Elano’yu iyi bir fiyata gözden çıkarmak isteyen yöneticilerin, başta Rus kulüplerinin takibinde olan yıldız futbolcuyu en az 10 milyon Euro ücrete satacakları öğrenildi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ