Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Bursaspor Bursaspor Başkanı İbrahim Yazıcı, Fenerbahçe maçı sonrasında yaşanan olaylar hakkında konuştu - Futbol Haberleri

        Bursaspor Başkanı İbrahim Yazıcı Beyaz TV'ye konuştu. Öncelikle maçı yorumlaması istenen Yazıcı, “Maçı neden yorumlayacağım ki, herkes yorumluyor, tüm Türküye yorumluyor zaten. Bana devre arasında bitmek üzereyken, menajerimizden mesaj geldi, kamuoyuna söylediği şeyi bana mesajla geçti” dedi.

        Yıldırım’ın koridorda hakem Tolga Özkalfa’ya sözleri için yorumlarına devam eden Yıldırım şu ifadeleri kullandı: “Orada bir yaptırımımız yok ki, ne yapabilirim? Bunu yapacak olanlar belli. Benim cezam biteli de 3 gün oldu, ufacık konuşuyorsan 21 gün ceza alıyorsun, biraz daha konuşsam 21 daha gelecek. Federasyon benim her zaman karşısında olduğum, tasvip etmediğim bir yer. Buna da ceza verecekler sanırım ama başından beri tutumumuz aynı. Şimdi bu olaya ne ceza verecekler bunu da göreceğiz." 1-1 süren maçın, bir gol olmasa maçın şeklinin apayrı olabileceğini ifade eden Yazıcı, “Alakasız golle geriye düşünce, bunu çıkartmak için değişik bir taktik uygulamak lazımdı. Hikmet hocama da katılıyorum. Sonrasında bakın skora nereye gitti?” dedi.

        “Türkiye’de neler dönüyor, herkes yorumluyor” diyen Yazıcı şöyle devam etti: “Her hafta başka bir şey var, bunları tek tek yorumlayacak halde değilim. Kendimize bakıyoruz ama sitemizden gereken yorumları da yapacağız. Ancak maalesef pek bir şey sağlamıyor. Hakem camiası için de konuşmak istemiyorum. İşin şekli o zaman da değişiyor. Herkes muzdarip biz de muzdaripiz hakemlerden ama konuşmak da bir şey getirmiyor diye düşünüyorum. Ben hakemler hakkında konuşurum, zaten Federasyon hakkında tavrımız da belli. Kimseden çekinmez Bursapor ama konuşuyoruz ceza alıyoruz fakat sustuğumuzla kalacak değiliz. Gereken açıklamayı yarın sitemizden yapacağız."

        "GÜLÜP GEÇECEĞİM"

        Bu arada olayla ilgili Fenerbahçe’nin açıklamasına da yanıt veren Yazıcı, “Buna sadece gülüp geçeceğim. Ben inanıyorum Fenerbahçe taraftarı da bu işi tasvip etmiyordur. Hangi başkan devre arasında koridorda hakeme bir şey söylemeye hakkı var? Aziz Yıldırım’dan başka 2. kişiyi gösterin bana. Ben bilmiyor muyum o koridorları? Şöyle yenildik böyle yenildik demiyoruz biz, ikinci goldeki olayın takımın demorelize ettiğini söylüyoruz” ifadelerini kullandı.

        Bu arada başkan Yazıcı son olarak, “Ben kulüp başkanı olarak orada olsaydım Aziz Yıldırım’a tepkim olurdu. Hemen tepki gösterirdim” diye konuştu.

        (Ajansspor)

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ