Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Fenerbahçe tribünlerinde yer alan Galatasaraylı taraftarlar da Spartak Moskova mücadelesinde sarı-lacivertlilere destek verdi - Fenerbahçe Haberleri

        Sarı-lacivertli taraftarların bulunduğu kale arkası tribünlerde çok sayıda, üzerinde sarı-kırmızılı forma bulunan taraftar yer alırken, bir taraftar sarı-kırmızılı bayrak salladı.

        Fenerbahçe tribünlerinde Azeri taraftarlar da bulunurken, bu taraftarlar Azerbaycan bayrakları salladılar.

        Karşılaşmayı 30 bini aşkın taraftar ile Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım ve çok sayıda yönetim kurulu üyesi izledi.

        Volkan Demirel takımını yalnız bırakmadı

        Sol omzundaki sakatlığı nedeniyle Spartak Moskova maçı kafilesinde bulunmayan kaleci Volkan Demirel, maç günü Moskova'ya gelerek takımının yanında yer aldı.

        Sarı-lacivertli futbolcu THY'nin bugünkü tarifeli seferiyle Moskova'ya gelerek takımını bu önemli maç öncesi yalnız bırakmadı.

        Fenerbahçe'yi taraftarı yalnız bırakmadı

        Fenerbahçeli taraftarlar takımlarını Moskova deplasmanındaki zorlu mücadelede yalnız bırakmadı. Sarı-lacivertliler yaklaşık 85 bin seyirci kapasitesi bulunan Luzhniki Stadı'nda kendilerine ayrılan bölümün yarısını doldururken tribünlerde 2 bine yakın taraftarın bulunduğu görüldü.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ