Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Galatasaray ile Fenerbahçe arasında Erzurum'da oynanacak Süper Kupa maçının saati belli oldu - Galatasaray Haberleri

        Geçen sezonun Spor Toto Süper Lig şampiyonu Galatasaray ile Ziraat Türkiye Kupası şampiyonu Fenerbahçe arasında Erzurum'da oynanacak TFF Süper Kupa maçı saat 20.55'te başlayacak.

        Türkiye Futbol Federasyonu'ndan yapılan açıklamada, Yeni Erzurum Stadı'nda oynanacak karşılaşmanın 20.55'te başlayacağı ve ATV kanalından naklen yayınlanacağı bildirildi.

        Bu arada karşılaşmanın bilet fiyatlarının 15 ve 30 lira olarak belirlendiği kaydedildi. Biletler ise 9 Ağustos Perşembe günü satışa çıkarılacak.

        FENERBAHÇELİLER İSYANDA

        Sarı-kırmızılı taraftarlar için biletlerin, Perşembe günü saat 11.00'den itibaren Türk Telekom Arena'da ve Yeni Erzurum Stadı'ndaki Galatasaray gişesinden, sarı-lacivertli taraftarlar için ise Yeni Erzurum Stadı'ndaki Fenerbahçe gişesinden satışa çıkarılacağı aktarıldı.

        Açıklamada, her taraftarın en fazla 2 adet bilet alabileceği ve biletlerin internet ortamında satılmayacağı kaydedildi. Bilet fiyatlarının ise 15 ve 30 lira olarak belirlendiği duyuruldu.

        Fenerbahçe taraftarları, kendilerine ait olan biletlerin sadece Erzurum'da satılacak olmasına sosyal medyada büyük tepki gösterdi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ