Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Galatasaray Başkanı Ünal Aysal, sarı-kırmızılı kulübün eski başkanlarına yemek verdi. Adnan Polat'ın katılmadığı yemekten önce Aysal önemli açıklamalar yaptı - Galatasaray Haberleri

        Galatasaray Kulübü Başkanı Ünal Aysal, sahibi olduğu Les Ottomans Otel'de sarı-kırmızılı kulübün eski başkanları Ali Tanrıyar, Alp Yalman, Faruk Süren ve Mehmet Cansun ile yemek yedi. Geçen yılki seçimlerden bu yana Aysal ile arası bozuk olan eski başkan Adnan Polat ise yemeğe katılmadı.

        "FİKİR ALIŞVERİŞİNDE BULUNDUK"

        Galatasaray Başkanı Ünal Aysal ise yemekten önce GSTV'ye konuştu. “Bildiğiniz gibi Galatasaray'ın başkanları Galatasaray'ın geçmişinin değil istikbalinin de garantisidirler” diyerek sözlerine başlayan Ünal Aysal, “Bugün değerli başkanları bir araya getirip önümüzdeki sezon için görüşlerini almak ve beraber olmak için bu görüşmeyi organize ettik. Birbirimizi görebildiğimiz için mutluyuz. İleriye dönük olarak da bu beraberliklerimize her zaman devam edeceğiz” diye konuştu.

        "HER ŞEYDEN ÖNCE SPOR KULÜBÜYÜZ"

        Başkan Ünal Aysal, eski başkanlardan Selahattin Beyazıt’ın yurt dışında, Adnan Polat’ın ise başka bir davette olduğu için geceye katılamadıklarını ifade etti. Başkan Ünal Aysal, Galatasaray’ın her şeyden önce spor kulübü olduğunu ifade ederek, spor kulüplerinde dayanışma, arkadaşlık, karşılıklı sevgi olması gerektiği belirtti. Galatasaray’da da bu şekilde olduğunu söyleyen Başkan Ünal Aysal, “ En baştan başlar, en genç sporcuya kadar devam eder. Her vesile ile bunu gösteririz” dedi.

        "FENERBAHÇE İLE DOSTLUĞUMUZ SÜRSÜN"

        Galatasaray’ın Fenerbahçe ile oynayacağı Süper Kupa maçı için görüş bildiren Başkan Ünal Aysal, "Bu tip maçların sonucu belli olmaz. Sürprizlerle doludur. Derbilerin güzelliği de bundan kaynaklanır. Her zaman kullanılan jargonu tekrarlayalım isterseniz; iyi olan kazansın. Dostluk kazansın. Galatasaray ve Fenerbahçe arasındaki maçlar ve ilişkiler ilelebet en yüksek seviyede dostlukla devam etsin" şeklinde konuştu.

        "HOCAMIZ MELO İÇİN ISRARCI OLDU"

        Başkan Ünal Aysal, Felipe Melo’nun transferi ile ilgili olaraksa, "Felipe Melo sevdiğimiz, Galatasaray'a faydalı olmuş, hizmet etmiş bir oyuncu. Biz bu sene bizimle birlikte olmasını çok istedik. Hocamız da özellikle bu konuda ısrarcı oldu. Ama şu anda geldiğimiz noktada Felipe Melo'nun satın alma opsiyonunu bir kenara bıraktık. Şartlarda anlaşmamız mümkün değil. Ekonomik boyutları çok önemli. Bir senelik kira formülü elde kalan tek boyutu bu işin. Herhalde yarın akşama kadar neticelenir. Ama Melo'nun alternatiflerinin üzerinde de çalışıyoruz. Yarın akşama kadar bu iş neticelenmezse alternatiflerinden bir tanesi üzerinde yoğunlaşacağız" dedi.

        Başkan Ünal Aysal son olarak, “Amacımız Galatasaray taraftarına güçlü her zaman övüneceği, güveneceği ve zevkle seyredeceği bir takım yaratmak ve onların Galatasaray'a olan bağlılığını ve sevgisini elimizden geldiğince desteklemek" diyerek sözlerini noktaladı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ