Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Beşiktaş Kader birliği! - Beşiktaş Haberleri

        HTSPOR

        Siyah-Beyazlı ekibin yeni sezon kadrosunda düşünmediği ve satmak için yoğun çaba sarfettiği Ricardo Quaresma ve Simao ile ilgili yeni gelişmeler yaşanmaya devam ediyor.

        İKİSİ DE ÇOK MUTLU

        Portekizli yıldızlara henüz ciddi bir teklif gelmedi ve bu durum Kartal’ın canını sıkıyor. Beşiktaş’ın başına ‘dert’ olan ikilinin ise, bu süreçte yönetimin tutumuna karşı birlikte hareket ettikleri ortaya çıktı. Quaresma’dan sonra Simao’nun da takımdan ayrılmaya niyetinin olmadığı ifade edilirken, paraları yatan ve bu nedenle verilen programa harfi harfiyen uyan Portekizlilerin, mutlululukları da yüzlerinden okunuyor.

        ‘NE GEREK VAR GİTMEYE’

        Geldiği günden bu yana performansı sürekli tartışma konusu olan Simao’nun, idmanlara çıktığı altyapı tesislerinden A takımın kaldığı tesise gidip personelle şakalaştığı ve burada ilginç sözler söylediği ifade edildi. Simao’nun, çalışanlara “Durumunuz nedir? Maaşlarınızı alıyor musunuz?” diye sorduğu daha sonra da, “Ben burada mutluyum. Paramı yatırıyorlar. Ayrılma gibi bir düşüncem yok. Ne gerek var gitmeye. Ancak buradaki şartları bulursam giderim” dediği öğrenildi. Bu sözler herkesi şaşırtırken, bu ifadelerin ardından yönetimin başının ağırmaya devam edeceği de net bir şekilde anlaşıldı.

        AF YASASI YOLDA!

        Siyah-Beyazlı yönetim ve Samet Aybaba’nın kadroda düşünmediği, başkan Fikret Orman’ın da dönmesini istemediğini açıkladığı Quaresma’nın, yarın affedileceği iddia edildi. Yönetim kurulunun bu akşam yapacağı toplantıda bu konuyu görüşüp, Portekizli futbolcunun takıma dönmesinin oylamaya sunulacağı belirtildi. Samet Aybaba da, Portekizli yıldız hakkında yumuşak açıklamalar yapmış ve yeniden Siyah-Beyazlı formayı giyebileceği sinyalini vermişti.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ