Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Fenerbahçe'nin yeni transferi Milos Krasic İstanbul'a geldi - Fenerbahçe Haberleri

        Sarı-lacivertli kulüple 4 yıllık anlaşma sağlayan 28 yaşındaki hücuma yönelik orta saha oyuncusu, Atatürk Havalimanı'nda bir grup taraftarca coşkulu biçimde karşılandı. Milano'dan İstanbul'a gelen Sırp oyuncuyu havalimanında Fenerbahçe Futbol Takımı İdari Menajeri Hasan Çetinkaya ile medya sorumlusu Orkun Yazgan karşıladı.

        Fenerbahçe atkısıyla basın mensuplarına poz veren "Çok mutluyum. Büyük bir kulübe geldim. Çok iyi bildiğim bir kulübe transfer oldum. Hep birlikte en iyisini başarmak istiyoruz" dedi.

        "GELMEDEN MİRKOVİC İLE KONUŞTUM"

        Geçmişte kendisi gibi Juventus'tan Fenerbahçe'ye transfer olan Sırp futbolcu Zoran Mirkovic ile İstanbul'a gelmeden önce kısa bir görüşme yaptığını söyleyen Krasic, halen sarı-lacivertli takımda oynayan Caner Erkin'i birlikte oynadıkları CSKA Moskova'dan tanıdığını söyledi. Krasic, Caner'in çok iyi bir insan ve çok iyi bir oyuncu olduğunu ve şimdi yeniden onunla birlikte olacaklarını kaydetti.

        Bir grup Fenerbahçeli taraftarın sevgi gösterisinde bulunduğu Krasic, taraftarlarla fotoğraf çektirdikten sonra havalimanından ayrılarak Fenerbahçe'nin kulüp binasına gitti.

        KRASİC, ŞÜKRÜ SARACOĞLU'NU GEZDİ

        Fenerbahçe'nin yeni transferi Milos Krasic, Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nı gezdi. Fenerbahçe Kulübü'nün internet sitesinde yer alan bilgiye göre; Atatürk Havalimanı'nda idari menajeri Hasan Çetinkaya ve medya sorumlusu Orkun Yazgan eşliğinde Şükrü Saracoğlu Stadı'na gelen Milos Krasic'in soyunma odaları, saha içi, kulüp binası, Fenerbahçe Müzesi ve Fenerium'u gezdiği bildirildi.

        "FENERBAHÇE İLE KUPALAR KALDIRMAK İSTİYORUM"

        Fenerbahçe'de 27 numaralı forma giyecek olan Milos Krasic, FBTV'de şunları söyledi:

        "Herkese çok teşekkür ederim. Burada olmaktan dolayı mutluyum. Fenerbahçe'nin büyük bir kulüp olduğunu biliyorum. Zaten havaalanında bunu hissettim. Çok sıcak bir ortam vardı. İnanıyorum ki her şey iyi olacak. Seyircilerimizle beraber büyük hedeflere gideceğiz. 2 sene önce Juventus ve Fenerbahçe arasında tereddütte kalmıştım. Karar verirken İtalya ağır basmıştı. Ziegler buraya gelmemi tavsiye etti. Buradan çok etkilenmiş. Kendimi anlatmam zor. Ama idmanda ve maçta her şeyimi ortaya koyarım. Bugünden itibaren aynı şekilde oynayacağım. Büyük hedeflere inanarak gitmek istiyorum. Fenerbahçe'nin büyük hedefleri ve vizyonu var. Bu nedenle Fenerbahçe'yi tercih ettim. Bir an önce taraftarlarla buluşmak istiyorum. Taraftarlarımız hep bizimle olsun. Fenerbahçe ile kupalar kaldırmak istiyorum. Galatasaray'a gol atarsam güzel olacak. Ama önce takımın başarısı önemli. Formayı giydiğim an, ağırlığını hissettim. İstanbul konusunda bir bilgim yok. Bir kez CSKA ile Beşiktaş maçına gelmiştim. Ama Zoran Mirkovic, Nikola Lazetic ve Sasa Ilic bana şehrin ve insanların sıcaklığından bahsetti."

        "SAĞ AÇIKTA OYNAMAYI TERCİH EDERİM"

        Sağ açıkta oynamayı tercih ettiğini belirten ve özel yaşamından da bahseden Sırp futbolcu "Normal bir aile hayatım var. Onlar bana çok destek oluyorlar" ifadesini kullandı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ