Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Beşiktaş Beşiktaş'ın eski futbolcusu Pascal Nouma, siyah-beyazlı kulübe resmen üye oldu - Beşiktaş Haberleri

        Kongre üyesi olan Beşiktaş'ın eski oyuncusu Pascal Nouma, üye kartını İkinci Başkan Ahmet Nur Çebi'den aldı. Kongre üyesi olan Nouma, üye kartını almak için Akaretler'deki kulüp binasında İkinci Başkan Ahmet Nur Çebi'yle bir araya geldi. Sıcak diyalogların yaşandığı buluşmada Ahmet Nur Çebi, Nouma'ya kulübe verdiği destek nedeniyle teşekkür etti. Sohbetin ardından üye kartını alan Pascal Nouma, İkinci Başkan ile birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.

        KOMBİNE KART VE FORMA ALDI

        Kongre üyesi olduktan sonra BJK İnönü Stadyumu'nda bulunan Kartal Yuvası'na giden Nouma, kırmızı formalardan aldı ve taraftarlarla hatıra fotoğrafı çektirdi. Ardından da Kombine Kart Merkezi'nden yeni sezon kombine kartını satın aldı.

        "BEŞİKTAŞ'A YÜREKTEN BAĞLIYIM"

        Beşiktaş Kulübü'nun resmi internet sitesine açıklamalarda bulunan Pascal Nouma, Beşiktaş'ın kalbinde çok özel bir yeri olduğunu belirterek, "Beşiktaş'a yürekten bağlıyım. Kulübümüzün içinde bulunduğu zorluklardan çıkması için elimden geldiğince destekte bulundum. Elimde olsa sahaya çıkıp Beşiktaş'ın yeni zaferlerinde ter akıtmak da isterdim ama bundan sonra bana düşen görev sahaya çıkacak 11 kartal yürekliyi tribünden desteklemek" dedi.

        "TÜRKİYE'YE 2000'DE ADIM ATMIŞTI"

        Beşiktaş'ta ilk olarak 2000-2001 sezonunda forma giyen Nouma, 1 sezonluk ayrılıktan sonra 2002'de takıma dönmüştü. Ancak bir Fenerbahçe maçında attığı golün ardından elini şortunun içine soktuğu gerekçesiyle kulüpten gönderilmişti. Uğruna "Fransa'da doğdu Beşiktaşlı oldu" diye tezahürat yapılan Nouma, Türkiye'den kopamamıştı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ