Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol İspanya Atletico Madrid, Emre Belözoğlu, Arda Turan - Futbol Haberleri

        Türk futbolunun en yetenekli futbolcularından ikisi bu yıl İspanya’nın köklü ekiplerinden Atletico Madrid forması altında buluştu.

        Geçtiğimiz yıl Galatasaray’dan ayrılarak Madrid yolunu tutan Arda Turan’a bu yıl Fenerbahçe ile sözleşmesini yenilemeyen Emre Belözoğlu da katılınca tüm Türkiye’nin gözü bu ikiliye çevrildi. Fakat bu birliktelik sadece bizlerin değil İspanya medyasının da ilgisini çekti. Marca gazetesinden Luis Aznar’ın özel haberinde Emre ve Arda’nın 2 haftalık süreçte eğlenceli günleri anlatılırken futbolcuların görüşlerine de yer verildi.

        EMRE: SANKİ 3 YILDIR BURADAYIM

        Daha önce yabancı bir lig tecrübesi olmayan Arda’yı transfer etmekle Atletico’nun kumar oynadığını belirtilen haberde bu kumarın tutmasıyla yeni bir Türk’ün yani Emre’nin de kadroya katıldığı ifade edildi. Emre ile Arda’nın aralarından su sızmadığının altını çizen Marca, Emre’nin “Arda benden 8 yaş küçük ama o benim

        küçük kardeşim gibi. Gerçekten harika bir ilişkimiz var. Sadece 15 gündür İspanya’dayım ama sanki 3 yıldır buradaymış gibiyim” sözlerine de yer verdi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ