Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Kasımpaşa Kasımpaşa haberleri, Fas, hazırlık maçı - Kasımpaşa Haberleri

        HTSPOR

        Bolu’nun ardından yeni sezon hazırlıkları için Hollanda’nın Epe bölgesinde kampa giren Lacivert-Beyazlılar, burada Kayserispor’dan Galatasaray’a transfer olan Nordin Amrabat’ın da formasını giydiği Fas U-23 Milli Takımı ile bir hazırlık maçı yaptı. Lonapark Stadı’nda, mücadele gücü yüksek karşılaşmada, uzun süredir Londra Olimpiyat Oyunları’na hazırlanan Fas, Amrabat’ın 14. dakikada attığı golle öne geçti .Kasımpaşa ilk yarıyı 1-0 mağlup kapattı.

        TECRÜBE FARKI

        İkinci yarıda oyuna ağırlığını koyan, yaş ortalaması genç rakibi karşısında tecrübesini konuşturan Kasımpaşa, 86. dakikada aradığı golü buldu. Ali Bilgin, Fas kalecisi Amsıf’i avlayarak maçın skorunu belirledi. Çapraz bağlarından operasyon geçiren Halil ile ufak bir sakatlık problemi bulunan Hüseyin Kala’nın forma giymediği Kasımpaşa’da, sezonun flaş transferi olan, dünyaca ünlü kaleci Andreas Isaksson görev almadı.

        Teknik direktör Metin Diyadin, uyum süreci geçiren İsveçli kaleciye daha sonraki maçlarda şans vereceğini açıkladı. Abdurrahman Dereli, Elyasa, Kerem Şeras ve Volkan Yaman gibi yeni transferler ise Fas U-23 Milli Takımı karşısında ter döktü. Yeniler, istekleri ve özverili futbollarıyla dikkat çekti.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ