Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Trabzonspor Trabzonspor Başkanı Sadri Şener'den sonra Asbaşkan Nevzat Şakar da Burak Yılmaz'ın Galatasaray'a transferine tepki gösterdi. Şakar "Galatasaray zaten bunu hep yapıyor. Çok güvenilir bir camia olmadığını, zaten eskiden beri biliyorduk" dedi - Trabzonspor Haberleri

        Trabzonspor Asbaşkanı Nevzat Şakar, gazetecilerle yaptığı sohbette ilk olarak takımın Tegelen kampını değerlendirdi. Nevzat Şakar, "Futbolcularımız gayet iyi çalışıyorlar. Ortam çok güzel. İki hazırlık maçı yaptık. İkisi de oyuncuların durumları açısından faydalı oldu. Gayet memnunuz" diye konuştu.

        TRANSFER İÇİN KAMP SONU BEKLENECEK

        Başkan Sadri Şener'in de gelişinin ardından teknik direktör Şenol Güneş'le transfer konusunda bir görüşme yaptıklarını vurgulayan Asbaşkan Şakar şöyle devam etti: "Şu anda bir talep yok. Ama biz çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Şenol hoca 'Bu kampın sonunu görmemiz lazım' dedi. Onun için kampın sonuna kadar bekleme içindeyiz. Oyuncularımızın en son durumunu görüp ona göre karar verecek. Böyle bir talep olursa yerine getireceğiz."

        Burak Yılmaz transferiyle ilgili olarak Galatasaray'ı topa tutan Asbaşkan Şakar şunları söyledi:

        "Biliyorsunuz Burak, mukavelesindeki şartlardan dolayı istediği kulübe gidebilirdi ama o bize Türkiye'de oynamayacağının, oynarsa Trabzonspor'da kalacağının sözünü verdi. Avrupa'ya gideceğini söylemişti. Demek ki Burak'ın sözü bu kadarmış. Buna diyecek bir şey yok. Galatasaray'a gelince... Zaten bunu hep yapıyorlar. Çok güvenilir bir camia olmadığını zaten eskiden beri biliyorduk. Hiç hoş olmadı, yakışmadı."

        "MADDEYİ KOYMAZSAK, MUKAVELEYİ İMZALAMAYACAKTI"

        "Burak'ın sözleşmesi imzalanırken '5 milyon Euro'ya sadece yurtdışına gidebilir' maddesi koyulabilir miydi?" şeklindeki bir yorumu da değerlendiren Şakar "Bu maddeyi yurtdışı–yurtiçi ayrımı yapmadan koymazsak, mukaveleyi imzalamıyordu. Şartları buydu. Biz de bedavadan göndermektense en azından bu şekilde bir mukavele yaptık. Ama menajerler bu senaryoyu güzel hazırlayıp oynadılar. Kendilerini kutluyorum" dedi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ