Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Beşiktaş Beşiktaş, David Ospina, Cenk Gönen, McGregor - Beşiktaş Haberleri

        HTSPOR

        Beşiktaş’ta kaleci transferindeki belirsizlik devam ediyor ama David Ospina konusunda Siyah-Beyazlılar’ı sevindiren gelişmeler yaşanıyor.

        ‘PARA KAZANAMAZSINIZ’

        Teknik direktör Samet Aybaba’nın alınmasını çok istediği Fransız ekibi Nice’in Kolombiyalı kalecisi Ospina kulübüne rest çekti. Beşiktaş’ın talip olmasının ardından bonservis ücreti bir anda 3 milyon Euro’ya çıkan Ospina’nın Nice yöneticilerine “Sözleşmem seneye bitiyor. Ben Beşiktaş ile anlaştım, hatta bavullarımı topladım. Beni göndermek zorundasıız. Eğer şimdi satmazsamız seneye bedava Beşiktaş’a giderim. Siz de para kazanamazsınız” diyerek, adeta tehdit ettiği öğrenildi.

        MCGREGOR’U DUYUNCA ÜZÜLDÜ

        Ospina’nın bu tehditvari konuşmaları üzerine Fransız yetkililer futbol komite başkanı Tamer Kıran’ı davet edip görüşmeleri yeniden başlattı. Ospina’nın Oscar Cordoba’dan aldığı referans nedeniyle Beşiktaş’ı çok istediği, ancak Mc.Gregor ismini duyunca çok üzülüp ağlamaklı olduğu belirtildi. Bu arada futbol komitesi başkanı Tamer Kıran’ın kaleci konusunda Ospina’dan yana tercih kullanmasının nedeni ortaya çıktı. Kıran’ın Kolombiyalı file bekçisine sıcak bakmasında, 23 yaşında olması ve gelecek vaad etmesi büyük rol oynadı. Kartal yönetimi Nice son olarak 1.6 milyon Euro önerdi ve bugün öğleye kadar süre verdi. Kaleci sorunu ya Ospina ya da McGregor ile çözülecek.

        ‘Gocunmam işime bakarım’

        Yönetimin yabancı kaleci arayışları hiç kuşkusuz en çok Cenk Gönen’i ilgilendiriyor. Ancak bu arayışlara rağmen genç file bekçisi Avusturya kampında moralini hiç bozmayıp aksine neşeli tavırlarını sürdürüyor. Habertürk’e konuşan Cenk, “Bunlar futbolun doğasında olan şeyler. Beşiktaş büyük kulüp. İyi kalecilerin olması normal. Ben gocunmam. Çalışmama bakacağım. Hocamız kim iyiyse onu oynatır. Sezon uzun, herkes zamanı gelince forma giyer” diyerek bir kez daha mütevazı konuştu.

        McGregor şaşırıp kalmış

        İskoç basınından McGregor ile ilgili şaşırtıcı bir haber geldi. Daily Record’un haberinde, tecrübeli file bekçisinin Beşiktaş ile sözleşme imzalamadığı ve gelişmeleri şaşkınlıkla izlediği belirtildi. McGregor’un bir dönem ülkemizde forma giyen Kris Boyd ve Kenny Miller’dan Beşiktaş’ın ekonomik durumuyla ilgili olumsuz referans aldığı belirtildi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ