Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Bitexen Antalyaspor Isparta Davraz'da yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Medical Park Antalyaspor, Azal PFC Bakü takımı ile yaptığı hazırlık maçını 2-0 kazandı - Bitexen Antalyaspor Haberleri

        Kampın yapıldığı otelin sahasında oynanan maçta Medical Park Antalyaspor'da ilk yarıda, kalede Polat, Deniz Arslan, Veselin, Deniz Barış, Lokman, Uğur, Murat, Emrah, Kadjo, Diarra ve Emre görev yaptı. Karşılaşmanın ikinci yarısında ise kalede Sammy, Ali Tandoğan, Musa, Lokman, Ergün, Petr, İbrahim, Kadjo, Baran, Isaac ve Tita forma giydi.

        Karşılaşmanın ilk yarısında rakip takıma karşı üstün bir oyun sergileyen Medical Park Antalyaspor 29. dakikada Diarra'nın golüyle öne geçti. İlk yarı bu skorla tamamlandı. İkinci yarıda da etkili oyununu sürdüren kırmızı-beyazlılar 75. dakikada Isaac'ın attığı golle maçı 2-0 kazandı.

        Maçın ardından

        Medical Park Antalyaspor futbolcusu Ali Tandoğan, maçın ardından gazetecilere yaptığı açıklamada, kampın yoğun çalışmalarla devam ettiğini söyledi.

        İlk etap çalışmalarının kondisyon kazanma açısından çok iyi geçtiğini ifade eden Tandoğan, ''Bu dönemde yeni gelen arkadaşlarımızla iyi bir ekip haline geldik. Önümüzde uzun bir dönem var. Bu dönem içinde oynayacağımız hazırlık maçları büyük önem taşıyor. Geçen yıl yaşadığımız sıkıntıları yaşamak istemiyoruz. Bu sezon taraftarımıza başarılı bir takım izlenimi vererek, keyifli maçlar seyrettirmek istiyoruz'' dedi.

        Tandoğan, kondisyon anlamında birçok eksikleri bulunmasına rağmen hazırlık maçında iyi bir futbol ortaya koyduklarını kaydetti.

        Azal PFC Bakü Teknik Direktörü Vasif Sadigov ise iyi bir kamp dönemi geçirdiklerini ve program kapsamında Davraz'da 3 dostluk maçı yapacaklarını belirtti.

        Sadigov, antrenmanların ardından çok keyifli bir hazırlık maçı yaptıklarına işaret ederek, ''Çok güçlü bir takımla karşılaştık. Mağlup duruma düşsek de takımım sahada çok güzel bir futbol ortaya koydu. Biz de çok sayıda gol pozisyonu yarattık ama rakibimizin golcüleri daha usta olduğu için golleri onlar buldu'' diye konuştu.

        Sadigov, 13 Temmuz'da Bolu'ya gidip çalışmalara orada devam edeceklerini ve 4 dostluk maçı daha yapacaklarını anlatarak, 28 Temmuz'da Azerbaycan'a döneceklerini kaydetti.

        Öte yandan, hazırlık maçında takımlarına destek vermek için Antalya'dan iki otobüsle gelen taraftarlar, maç sonunda futbolculara tatlı ikramında bulundu.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ