Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Beşiktaş Beşiktaş Teknik Direktörü Samet Aybaba, Quaresma'yı takımda düşünüp düşünmediğini açıkladı - Beşiktaş Haberleri

        Beşiktaş Teknik Direktörü Samet Aybaba, HABER1903'e konuştu. Quaresma'yı takımda düşünmediğini dile getiren Aybaba, "Beşiktaş Kulübü'ne katkısı olacak futbolcuları elimizde tutacağız; olmayanları göndereceğiz. Benim hiçbir oyuncu ile kişisel sorunlarım olmamıştır. Ancak Quaresma'nın maliyetine ve takıma katkısına baktığımız zaman kalmaması gerektiğini düşünüyorum. Yönetime verdiğim raporda bunu dile getirdim" dedi.

        "ROBINSON İLE ANLAŞAMADIK"

        Beşiktaş'ın gündeminde 2-3 kalecinin olduğunu ancak Robinson ile anlaşma sağlanmadığını vurgulayan Aybaba, "Paul Robinson ile anlaştığımız doğru değil. Gündemimizde 2-3 tane kaleci var. Tabii ki bu isimler sadece bizim istememiz ile olmuyor. Kaleci antrenörlüğü konusunda Mehmet Tezcan ile anlaştık" dedi.

        "ALPER VE VEYSEL İLE İLGİLENİYORUZ"

        Eskişehirsporlu futbolcular Alper Potuk ve Veysel Sarı ile de ilgilendiklerini duyuran Aybaba, "Alper Potuk ve Veysel Sarı transferi ile ilgili çalışmalarımız devam ediyor." dedi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ