Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Aziz Yıldırım, Babalar Günü - Fenerbahçe Haberleri

        Öğle saatlerinde Eski Salı Pazarı’nda buluşan Sarı-lacivertli taraftarlar, ardından oluşturdukları konvoyla Metris Cezaevi’ne doğru hareket etti. Burada taraftarlarla bir araya gelen yönetim kurulu üyelerinden Yasemin Merçil, taraftarlara teşekkür etti. Taraftarlar, tezahüratlarla Aziz Yıldırım ve İlhan Ekşioğlu’na tezahüratlarla destek verdi.

        MERÇİL: BAŞKAN ÇOK DUYGULANDI

        Aziz Yıldırım ve İlhan Ekşioğlu’nu ziyaret eden yönetim kurulu üyesi Yasemin Merçil, çıkışta basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Merçil "Başkanımız bu ziyaretten dolayı çok duygulandı. Taraftarlara çok teşekkür etti. Çocuklarına selam yolladılar. Çocuklarını kucaklamak için gün saydıklarını söylediler" dedi.

        MERÇİL: HER GEÇEN GÜN KÖTÜLEŞİYORLAR

        Aziz Yıldırım’ın moral durumu ile ilgili bir soru üzerine Merçil, “Moralleri gün geçtikçe kötüleşiyor. Çünkü süreç uzadı. Her anlamlı günde aileleriyle, sevdikleriyle ve taraftarlarıyla olmak yerine burada olmaları onları çok üzüyor. Başkanımızın sağlık durumu biraz daha iyi. Tedavisine içeride devam ediliyor. İlhan Ekşioğlu ise çocukları, ailesi ve arkadaşlarını çok özledi. Dolayısıyla burukluk içindeler” şeklinde konuştu.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ