Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Fenerbahçe - Fenerbahçe Haberleri

        İşte o açıklama:

        "Son günlerde, kulübümüz ve yöneticilerimiz hakkında yazılı ve görsel medyada yapılan asılsız haber ve röportajlar, tarafımızca endişe ile takip edilmekte; Fenerbahçe’yi kaos ve kargaşa içine çekme çabaları, dikkatli bir şekilde izlenmektedir.

        Görülmektedir ki; şike soruşturmasında hedeflenen sonucu elde edemeyenler, Fenerbahçe’ye zarar vermek, Fenerbahçe taraftarını yalan ve asılsız iddialarla, Kulübü ve yöneticileri ile karşı karşıya getirmek isteyenler, yine ve yeniden CAS davası ile ilgili yalan ve iftiralardan oluşan beyan ve açıklamalarda bulunmaktadırlar.

        İsmini ve imzasını dahi açıklamaya cesareti olmayan bu kadrolu muhbirlerin beyanlarına, nasıl ve hangi gerekçelerle itibar edilerek bu beyanların habercilik adı altında kamuoyuna servis yapıldığı ise ayrı bir tartışma konusudur.

        Gelinen noktada; bu, suç içeren beyanlarda bulunan kişi veya kişilerin kimlikleri, ivedilikle kamuoyuna açıklanmadığı takdirde bu asılsız ve yalan haberleri yayımlayanlar hakkında, her türlü hukuki ve cezai takibatın tarafımızdan yapılacağı, kamuoyunun bilgilerine sunulur.

        Fenerbahçe Spor Kulübü hakkında yürütülen bu linç kampanyasında yapılan haberlerin yüzde doksanının yalan olduğu, bizzat soruşturmayı yürüten savcı Mehmet Berk tarafından da dün Radikal Gazetesi’ne verdiği röportajda açıkça ortaya konmuştur. Buna rağmen bugün bile bu haberlerin -kimlikler gizlenerek- gizli tanık vasfında kamuoyuna sunulması, tesadüf değildir.

        Bu vesileyle tüm spor kamuoyu ve ’Büyük Fenerbahçe Taraftarına’ tekrar hatırlatmak isteriz ki; CAS davası, hiçbir pazarlık ve hiçbir talep gözetilmeksizin, sadece Türkiye Cumhuriyeti’nin menfaatleri doğrultusunda geri çekilmiş olup, bunun aksi yönde medyada yer alan haberler, tamamen asılsız ve kasıtlıdır.

        Kaldı ki bu durumun gerekçeleri, çok yakında tarafımızdan tüm kamuoyuna açıklanacaktır.

        Başkan ve yöneticilerimizin yargılamalarının hemen öncesinde sahnelenen bu oyun, yeni değildir, benzer örnekleri daha önce birçok kez yaşandı.

        Sürekli ve maksatlı şekilde, Fenerbahçe Başkanı, Yönetimi ve Büyük Fenerbahçe Taraftarı üzerinden oynanan oyunlar, artık Fenerbahçeli olan olmayan tüm kamuoyunun malumudur.

        Yaşanılan tüm süreç ile ilgili ayrıntı ve değerlendirmeler, yargı sürecinin sona ermesini müteakiben tarafımızdan bizzat yapılacaktır.

        Bu süre zarfında göstereceğimiz sabır, bugüne kadar gösterdiğimiz sabrın yanında hiç önemli değildir..."

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ