Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Diğer Şike davası - Futbol Haberleri

        Şike davasına bakan İstanbul 16. Ağır Ceza Mahkemesi, celse arasında sanık ve avukatların, yargılamanın genişletilmesine ilişkin tüm taleplerinin reddine karar verdi.

        İstanbul 16. Ağır Ceza Mahkemesi heyeti, ''Futbolda şike'' davası kapsamında sanık ve sanık avukatlarınca soruşturmanın genişletilmesine dair taleplerin yer aldığı dilekçeleri değerlendirdi.

        Buna göre mahkeme heyeti, yargılamanın başlangıcından itibaren duruşmada savunma tanıklarının dinlenildiğini göz önüne alarak, yargılamanın genişletilmesine dair tüm taleplerin reddine hükmetti.

        Dava kapsamında tutuklu bulunan Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım'ın avukatlarınca, geçen hafta dava konusu maçların duruşma salonunda izlenilmesi ve Fenerbahçe teknik direktörü Aykut Kocaman, Sivasspor teknik direktörü Rıza Çalımbay ile farklı takımlarda oynayan bazı futbolcuların da aralarında olduğu çok sayıda kişinin ''tanık'' olarak dinlenilmesi talep edilmişti.

        Tutuksuz sanık Sivasspor Kulüp Başkanı Mecnun Otyakmaz'ın avukatı da mahkemeye sunduğu dilekçeyle Sivassporlu tüm futbolcuların tanık olarak dinlenilmesini istemişti.

        AZİZ YILDIRIM'IN TALEPLERİ

        Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, soruşturma savcısı Mehmet Berk'in duruşmaya katılmasını, TFF Etik Kurulu üyelerinin dinlenmesini talep etmişti. Yıldırım, ses analizi yapılması ve fiziki takip yapan polislerin dinlenmesini de istemişti.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ