Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Mondihome Kayserispor Bobo, Kayserispor - Mondihome Kayserispor Haberleri

        Pazar günü menajeriyle birlikte Kayseri'ye giden ve bu sabah tesislere geçerek Süleyman Hurma ile görüşen Bobo, sağlık kontrolünden de geçti. Sağlık kontrolünün ardından Bobo, Kayserispor ile 3 yıllık sözleşme imzaladı.

        HURMA: ETİK OLMAYAN BİR ŞEY YAPMADIK

        Tesislerdeki imza töreninde konuşan Kayserispor Kulübü Genel Menajeri Süleyman Hurma, Mersin İdman Yurdu'nun da kadrosuna katmaya çalıştığı Bobo ile 6 aydır ilgilendiklerini anlattı. Hurma, Bobo'nun takıma çok ciddi katkılar sağlayacağını ve gol kralı olmasını beklediklerini ifade etti. Mersin İdman Yurdu'na da seslenen Hurma, "Mersin İdman Yurdu camiasına ve taraftarına saygı duyarız. Ama şunu söylemek gerekir ki; biz Mersin İdman Yurdu'nun bir futbolcusuyla değil, daha önce de konuştuğumuz ve teklif götürdüğümüz bir başka kulübün oyuncuyla anlaştık. Bu konunun etikle bir ilgisi yok. Sözleşmesi devam eden oyuncuya teklif götürmek etik değildir. Karıştırmamak gerekir" diye konuştu.

        BOBO: İLK TEKLİF 6 AY ÖNCE GELDİ

        Bobo ise Kayserispor'un kendisine 6 ay önce teklifte bulunduğunu anımsattı. Süleyman Hurma'nın Türkiye'den ayrıldıktan sonra sürekli kendisiyle konuştuğunu ifade eden Bobo, "Bana 6 ay önce teklif geldi. Değerlendirdik. Gelmek de istedim. Ancak elimizde olmayan nedenlerden dolayı gerçekleşmedi. Hedeflerim için Kayserispor'a döndüm. Türkiye benim ikinci vatanım" dedi.

        "AMRABAT BİZİM OYUNCUMUZ, KARARIMIZ NET"

        Süleyman Hurma, Amrabat ile ilgili bir soruya ise, "Amrabat artık bizim gündemimizde değil. Biz bundan sonrası için enerjimizi başka işlerimiz için harcayacağız. Kimsenin inadı uğruna bir şeyler yapamayız. Kararımızı açıkladık. Amrabat bizim oyuncumuz. Sözleşmesi devam ediyor. Kararımız nettir. Artık basın mensupları olarak sizlerin de Amrabat'ı gündeminizden çıkarmasını tavsiye ediyoruz" şeklinde konuştu.

        Açıklamaların ardından Bobo sözleşme imzalayarak Hurma ile tokalaştı. 27 yaşındaki Bobo, 2006-2011 yılları arasında giydiği Beşiktaş formasıyla 227 resmi maçta 97 gol atmıştı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ