Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Galatasaray, Ünal Aysal - Galatasaray Haberleri

        Galatasaray Kulübü Başkanı Ünal Aysal, Kocaeli Valisi Ercan Topaca'yı ziyaret etti.

        Kocaeli Valiliği'ne gelerek Topaca'yı makamında ziyaret eden Aysal, burada yaptığı açıklamada, Kocaeli'ye kendi firmasının çalışmalarıyla ilgili geldiğini belirterek, Gebze'deki İMES Organize Sanayi Bölgesi'nde 3 yıl önce başlattıkları projenin geliştirme işlerinin bulunduğunu söyledi.

        Aysal, ziyaret sırasında gazetecilerin, ''Fenerbahçe, Trabzonspor ve Eskişehirspor'un Avrupa kupalarından 3 yıl men edileceği duyumunu aldıklarını'' söylemesi üzerine, bu konunun netleşmediğini anlatarak, bütün takımlarımızın Türkiye'de olduğu gibi dışarıda da Türkiye'yi hakkıyla temsil edebilmesini istediklerini kaydetti.

        Bir takımın ceza görmesinin Galatasaray'ın lehine olmadığını ve hiçbir zaman böyle bir beklenti içinde bulunmadıklarını dile getiren Aysal, ''İnşallah, bu alınan haberler yanlış çıkar. Temennimiz budur'' dedi.

        HAMİT ALTINTOP

        Aysal, gazetecilerin, transfer çalışmalarıyla ilgili sorusu üzerine, iyi bir ekibe sahip olduklarını ve bu ekibin biraz daha kuvvetlendirilmesi gerektiğini ifade ederek, ''Bunun bilincindeyiz. Biraz daha zenginleştirmek zorundayız. Tahmin ediyorum bu sene 6-7 oyuncuyla asgari bir takviyeyi Galatasaray'a kazandıracağız'' şeklinde konuştu.

        Hamit Altıntop transferi hakkındaki soruya da cevap veren Başkan Aysal, "Hamit'i biz de istiyoruz, Hamit'te bizi istiyor. Ancak ufak tefek detaylar var. O detayları çözmemiz lazım" diye konuştu.

        ADNAN POLAT

        Eski Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Adnan Polat'ın, kulüpte başkan yardımcılığı görevini sürdürdüğü sırada ''hizmet nedeniyle güveni kötüye kullanmak'' suçunu işlediği gerekçesiyle yargılandığı davadan beraat etmesine ilişkin görüşü sorulan Aysal, şunları kaydetti:

        ''Bana da haber ulaştı. Son derece de mutlu oldum. Çünkü biliyorsunuz, o konu, önce Galatasaray'a bağlanmıştı fakat savcı Galatasaray'ın bu işin dışında olduğunu beyan etmişti. Yönetimden kaynaklanma ihtimaline dönük olarak sayın eski başkanımızı bir şeye davet ettiler. Bugün böyle bir araştırma sonunda da bu konuda bir açığı olmadığını tescil ettiler. Bundan dolayı hepimiz çok mutluyuz.''

        AMRABAT

        Aysal, Kayserisporlu Abramat'la ilgili transfer çalışmalarında gelişme olup olmadığının sorulması üzerine, Abramat'ın çok iyi bir oyuncu olduğunu ve geçen seneden beri bu heyecanı paylaştıklarını dile getirerek, Abramat'ın da Galatasaray'a karşı sempatisi duyduğunu bildirdi.

        Abramat'ın kendilerine uyabilecek bir oyuncu olduğunu vurgulayan Aysal, ''Ancak bu demek değildir ki 'Abramat'a teklif götürelim', Kayseri'nin onayı olmadan, rızası olmadan böyle bir şeyi yapmamız mümkün değil, zaten yapmadık da'' ifadesini kullandı.

        Gazetecilerin, Galatasaray'ın Kocaelispor'la hazırlık maçı yapıp yapmayacağını sorması üzerine Aysal, ''Memnuniyetle karşılarız. Hazırlık maçlarının kulüplere büyük katkısı var. Bugün liglerde, 1. ve 2. lig demeden herkes birbirini yenebilecek kapasiteye sahip. Önümüzdeki günlerde böyle bir teklif gelirse memnuniyetle değerlendiririz'' şeklinde cevap verdi.

        Aysal, daha sonra, Vali Topaca'ya Galatasaray forması hediye etti.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ