Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Beşiktaş Beşiktaş, UEFA, CAS - Beşiktaş Haberleri

        Akaretler'deki kulüp binasında yapılan yönetim kurulu toplantısının ardından kulübün internet sitesinde yapılan açıklamada, ''Beşiktaşımızın UEFA müsabakalarından 'men' edilmesi kararı ile ilgili olarak Yönetim Kurulumuz, Tahkime (CAS) başvurmaya karar vermiştir. Dolayısı ile hukuki süreç devam etmektedir'' denildi.

        Açıklamada ayrıca şu ifadelere yer verildi:

        ''Bu süreç içerisinde davanın selameti açısından konuyla ilgili her türlü takip ve soruşturma tarafımızdan hassasiyetle yapılacak olup, cezanın kesinleşmesi durumunda buna sebep verenlerle ilgili yapılması gereken her şey kulüp menfaati açısından yapılacaktır.''

        FİKRET ORMAN'DAN BASINA AÇIKLAMA

        UEFA'nın Beşiktaş'ı 1 yıl Avrupa Kupalarından men etmesi üzerine nasıl bir yol izleneceği konusunun ve takımın teknik direktörünün kim olacağı konusunun masaya yatırıldığı toplantı sonrası başkan Fikret Orman, basın mensuplarına kısa bir açıklama yaptı.

        Orman, teknik adam konusunda karar vermek için önlerinde uzun bir süre olduğunu yinelerken, cuma günü konuyla ilgili bir gelişme olacağını daha önceden belirttiğini ancak, teknik direktör konusunda karar verilmesi için daha fazla süreceğini ifade etti.

        Başkan Orman, gazetecilerin yeni teknik adamın yerli mi yabancı mı olacağı yönündeki ısrarlı sorusuna ise esprili bir şekilde, "Uzaylı olmayacağı kesin" yanıtını verdi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ