Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Galatasaray, Hamit Altıntop transferi, Hamit gelecek mi? - Galatasaray Haberleri

        HTSPOR

        Sarı-Kırmızılı takım, yeni sezon transferleri için çalışmalarını dört koldan sürdürürken, listesinin en üst sıralarında yer alan Hamit Altıntop’un artık imza atması ‘an meselesi’ olarak görünüyor.

        İstanbul’da bulunan Hamit’in İranlı menajeri Reza Fazeli, Galatasaray yönetimiyle pazarlıklarını sürdürüyor. Almanya’da yaptığı araştırmadan olumlu sonuç çıkartamayan Fazeli, Cimbom yönetimiyle yaptığı ilk ‘yüz yüze’ görüşmede beklediğinden de iyi bir yaklaşım ile karşılaştı. Yönetici Ali Gürsoy’un yakından ilgilendiği Hamit transferinin, hafta sonuna kadar kesinlik kazanması bekleniyor.

        SENELİK 3 MİLYON EURO

        Galatasaray yönetimi, Real Madrid’de top koşturan Hamit Altıntop için menajeri Reza Fazeli’ye, senelik 3 milyon Euro’luk bir teklifle çıkmaya hazırlanıyor. Sarı-Kırmızılılar, ayrıca maç başına da 15 bin Euro’luk teklif sunmayı planlıyor. Şampiyonluk ve Avrupa’da başarı için de ayrıca ‘prim maddesi’ de sözleşmeye eklenecek. Cimbom, Fazeli ile yapacağı görüşmeleri Cuma günü sonlandırmayı planlıyor.

        Eğer anlaşma sağlanırsa, Milli Takım kampı sonrası İstanbul’a gelecek olan Hamit, Aslan’a resmi imzayı atacak. Bu arada G.Saray, Fazeli’ye uyarıda bulunup, “Real Madrid ek bir talepte bulunursa, bunu karşılamayız” dedi.

        EN PAHALI İSİM OLACAK

        Hamit Altıntop, Galatasaray ile anlaşmaya varırsa, alacağı yıllık 3 milyon Euro’luk bedelle, takımın en çok para kazanan ismi olacak. Cimbom’da Riera 2.7, Eboue 2.5, Ujfalusi ve Selçuk 2.2, Muslera 2 ve Elmander ise 1.8 milyon Euro yıllık ücret alıyor. Böylece Hamit, tüm bu isimleri geride bırakakacak.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ