Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Galatasaray, Selçuk İnan, Hakan Balta, Tomas Ujfalusi, Fatih Terim - Galatasaray Haberleri

        Geride kalan sezonda Galatasaray’ın başına üçüncü defa geçen ve yepyeni bir kadroyla sarı kırmızılı kulübe 18. şampiyonluğu yaşatan teknik direktör Fatih Terim, yaptığı yeniliklerde hız kesmiyor. Terim, Galatasaray’ın kaptanlarını da baştan aşağıya değiştiriyor. Geçtiğimiz yıl Ayhan Akman, Servet Çetin ve Sabri Sarıoğlu üçlüsünden oluşan kaptanlık dümeninin, yeni sahipleri belli oldu.

        Hürriyet'in haberine göre, Ayhan Akman’ın futbolu bırakması, Servet ile yolların ayrılmasının ardından, Sabri’nin de pazubant sıralamasında biletini kesen teknik heyet yeni kaptanlarını belirledi.

        YARI YARIYA TEKLİFİ

        2012-2013 sezonunda Galatasaray’ın kaptan üçlüsü, şampiyonluğun mimarları arasında yer alan Selçuk İnan, Hakan Balta ve Ujfalusi’den oluşacak. Böylelikle kaptanlık, Cimbom’la sözleşmesi sona eren ve takımda kalması için aldığı ücretin yarısı (600 bin Euro) teklif edilen Sabri’den alınarak, geçen sezonun yıldız ismi Selçuk İnan’a verildi.

        TERİM'İN PAYI BÜYÜK

        Teknik heyetin, attığı 13 gol ve yaptığı 15 asistle Galatasaray’ın ve Süper Lig’in en önemli yıldızı haline gelen Selçuk İnan’ı kaptanlık pazubandıyla ödüllendirdiği öğrenildi. Hem saha içinde sergilediği lider duruşu hem de saha dışındaki düzgün yaşantısıyla örnek olan futbolcunun bu göreve layık görülmesinde teknik direktör Fatih Terim’in en büyük paha sahip olduğu belirtildi.

        HAKAN BALTA EN KIDEMLİSİ OLDU

        Galatasaray'da ikinci kaptanlık görevine layık görülen Hakan Balta kadrodaki en kıdemli oyuncu olarak göze çarpıyor. A Milli Takım ve Galatasaray’ın sol bekinde istikrarlı bir performans sergileyen futbolcu, Selçuk İnan’ın ardından pazubandın ikinci sahibi oldu.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ