Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Fenerbahçe, Galatasaray, Süper Final, Bakü - Galatasaray Haberleri

        HTSPOR / Necati METE

        Futbolda önümüzdeki sezon yavaş yavaş şekillenmeye başlıyor... Bunun için de Futbol Federasyonu yoğun bir çaba içerisinde. Futbolcular tatile çıkarken kulüp yönetimleri ve federasyonun önümüzdeki yıl için planlama ve fikstür çalışmaları devam ediyor.

        Spor Toto Süper Lig şampiyonu Galatasaray ile, Türkiye Kupası şampiyonu Fenerbahçe arasında, yaz aylarında futbolseverlerin derbi damarını tatmin edecek olan Süper Kupa finalinin nerede oynanacağı tartışma konusu olurken, Türkiye Futbol Federasyonu’ndan kulüplere ilginç bir öneri geldi.

        G.SARAY DA SICAK BAKIYOR

        Geçtiğimiz yıl Fenerbahçe ve Beşiktaş arasında, Erzurum şehrinde oynanması beklenen ancak ertelenen ve halen oynanmayan Süper Kupa’nın bu yılki versiyonu için TFF, Azerbeycan’ın başkenti Bakü’yü işaret etti. Konuyla ilgili düşüncesini kulüplere ileten TFF’ye, Fenerbahçe kanadından olumlu cevap geldi.

        Galatasaray’ın da çok soğuk bakmadığı şehir konusunda, özellikle Fenerbahçe tarafının “Uğurlu şehir” olarak gördüğü Bakü konusunda yaşanan olumlu tavır, Süper Kupa finalinin büyük oranda bu şehirde oynanacağına işaret ediyor.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ