Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Galatasaray, forvet transferi, Roberto Soldado - Galatasaray Haberleri

        HTSPOR / Erhan TELLİ

        Galatasaray yönetimi, şampiyonlukla kapatılan 2011-12 sezonunun ardından, yeni sezon öncesi ilk planda transferde iyi bir golcü almak için rotasını İspanya’ya çevirdi.

        Sarı-Kırmızılılar’ın, teknik direktör Fatih Terim’in raporu doğrultusunda uzun süredir takibe aldıkları Valencia’nın 26 yaşındaki golcüsü Roberto Soldado için İspanyol kulübü ile temasa geçtikleri öğrenildi. Eğer bu transfer anlaşma ile sonlandırılacak olursa, Cimbom’da Albert Riera’nın ardından 2. bir ‘Boğa’ daha forma giymeye başlayacak.

        GÖZ KAMAŞTIRIYOR

        Çek golcüleri Milan Baros’u, Avrupa Şampiyonası finalleri sonrasında satmayı planlayan ve bu oyuncunun yerine genç ve daha etkili bir isim almak isteyen Sarı-Kırmızılılar, İspanyol yıldızı renklerine bağlayabilmek için harekete geçti. Bu sezon La Liga’da oynadığı 32 maçta 17 gol atan İspanyol yıldız, Şampiyonlar Ligi’nde 6 maçta 5 gol kaydetmiş, Kral Kupası, Avrupa Ligi ve ülkesinin oynadığı milli dostluk maçı ile birlikte toplam 52 karşılaşmada 30 gol atmayı başararak, oldukça iyi bir performans yakalamıştı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ