Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Beşiktaş Simao Dnipro - Beşiktaş Haberleri

        Yüksekmaliyetleri nedeniyle özellikle Portekizli futbolcuları satmak isteyen Beşiktaş yönetimine Simao Sabrosa’dan sevindirici haber geldi. 1 yıl daha sözleşmesi bulunan tecrübeli futbolcunun Ukrayna’nın Dnipro Kulübü tarafından istenmesi yönetimkanadında olumlu karşılandı. Simao’ya kulüp bulunmasının zor olduğunu düşünen ve alacaklarına karşılık bonservisini vermek isteyen yönetim, Ukrayna ekibinin bu oyuncu ile ilgilenmesi üzerine beklemeye geçti. Yıllık 2.5milyon Euro alan Simao’nun gitmek istemesi halinde yönetimin bu oyuncu için yamakul bir bonservis ücreti belirleyeceği ya da alacaklarına karşılık serbest bırakacağı öğrenildi.

        YA DİRETİRSE...

        Ancak Siyah-Beyazlılar’ı endişelendiren konu ise 33 yaşındaki oyuncunun tavrı... Eğer Simao gitmek istemezse Kartal’ın eli kolu bağlanacak. Yıllık 2.5milyon Euro garanti para kazanan Portekizli futbolcu diretmesi halinde ise ikna turları başlayacak.

        Vitrin planı bozuldu

        Eldeki yabancılardan en çok parayı Manuel Fernandes’ten kazanma düşüncesindeki Beşiktaşlılar’ın planları, Portekiz’den gelen haberle bozuldu. Portekiz milli takımının dün açıklanan kadrosunda yer almayan Fernandes’in bu durumu transfer planlarını alt üst etti. Avrupa Şampiyonası’nda oynaması halinde Fernandes’i yüksek bir bedele satmayı düşünen Fikret Orman ve yönetimi, bu plan olmayınca Mendes’ten hemen harekete geçmesini istedi. Fernandes’i özellikle Tottenham’ın istediği biliniyor.

        HTSPOR/ KARTAL YİĞİT

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ