Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Burak Yılmaz - Galatasaray Haberleri

        Trabzon'dan G.Saray'a futbolcu akını sürüyor. Ligi zirvede bitiren Cim Bom, ligin gol kralını alıyor. Burak Yılmaz, son dakikada büyük bir aksilik çıkmazsa gelecek sezon G.Saray forması giyecek. Prensipte anlaşma tamam.

        Akşam'ın haberine göre; Burak'ın G.Saray'a transferinin ilk ipuçları 24-25 Nisan'da ortaya çıkmıştı. Burak, İstinye Park'ta önce kadim dostu Selçuk İnan, ardından da Gökhan Zan ve Ayhan Akman'la birlikte görüntülenmişti.

        Beşiktaş maçı öncesi Atatürk Havalimanı'nda taraftarların protestosu üzerine twitterdan 'Bunu hak edecek ne yaptım' diye isyan eden Burak'a İnönü'de kırmızı kart gördükten sonra tepkiler daha da arttı.

        Sezonu 33 golle kapatıp Spor Toto Süper Lig'in kralı olan genç golcünün Trabzonspor ile 2015'e kadar sözleşmesi var. Mukavelede 'Burak 5 milyon euro getirirse serbest kalır' yazıyor. G.Saray, bu maddeyi kullanarak Burak'ı Trabzonspor'dan koparacak. G.Saraylı yöneticilerin 5 milyon euronun üzerine de ek ödeme yapmaya bile hazır olduğu bildirildi. Burak'ın da Sarı-Kırmızılı kulüpten yıllık 3 milyon euro alması bekleniyor.

        ASLAN 5'TEN FAZLA VEREBİLİR

        Bu transfer gerçekleşirse Selçuk İnan ile Burak Yılmaz'ın yolları 3. kez kesişecek. İki milli futbolcu daha önce Manisaspor ve Trabzonspor'da birlikte forma giymişti. Yeni sezonda da büyük olasılıkla G.Saray'da yan yana oynayacaklar.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ