Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Şampiyon Galatasaray, Kadıköy'de gözyaşları - Fenerbahçe Haberleri

        Spor Toto Süper Final'in son haftasında ezeli rakibi Fenerbahçe ile deplasmanda golsüz berabere kalarak şampiyonluğa ulaşan Galatasaray'da oyuncular, maçın ardından büyük sevinç yaşarken, sarı-lacivertli oyuncular ise büyük üzüntü yaşadılar.

        Karşılaşmanın ardından sarı-kırmızılı oyuncular ile teknik heyet, orta alanda bir araya gelerek, sevinç yumağı oluşturdular. Oyuncular Teknik Direktör Fatih Terim'i omuzlara alarak burada sevindi.

        Güvenlik güçleri ise maç biter bitmez, olası olaylara karşı kalkanlarla oyuncuların etrafını çevirdi.

        Gerginlik yaşandı

        Sevinç yaşayanlardan Galatasaray İdari Koordinatörü Şükrü Hanedar ile Fenerbahçeli futbolcu Mehmet Topuz arasında gerginlik yaşandı. Mehmet Topuz, Şükrü Hanedar'ı sert şekilde itti. Bu sırada tribünlerden bazı taraftarlar sahaya girip Galatasaraylı futbolculara ulaşmaya çalıştı. Ancak güvenlik güçleri bu taraftarları hemen yakalayarak gözaltına aldı.

        Galatasaraylı futbolcular, soyunma odasına giderken, tribünlerden üzerlerine yabancı maddeler ve meşaleler atıldı. Bu arada, Galatasaraylı futbolcu Sabri Sarıoğlu, soyunma odasına giderken tribünlere Galatasaray bayrağı gösterdi. Güvenlik çemberi altında soyunma odalarına ulaşan oyuncular burada da sevinçlerini sürdürdü.

        Fenerbahçe cephesinde büyük üzüntü

        Hakem Cüneyt Çakır'ın Galatasaray'ı şampiyon ilan eden bitiş düdüğünün ardından, sarı-lacivertli oyuncular adeta yıkıldı. Reto Ziegler göz yaşlarına boğulurken, Fenerbahçe Asbaşkanlarından Ali Koç, sahaya inerek sarı-lacivertli oyuncuları teselli etti.

        Centilmenlik de unutulmadı

        Fenerbahçe Kulübü Başkan Vekili Nihat Özdemir, protokol tribününde Galatasaray Kulübü Başkanı Ünal Aysal'ı tebrik etti. Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Yıldırım Demirören de, Aysal'ı tebrik ederken, Özdemir'e de ''geçmiş olsun'' diledi. Diğer yandan, Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, şampiyonluk nedeniyle Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim'i kutlarken, taraftar taşkınlıklarından etkilenmeden soyunma odasına gidebilmesi için kendisine eşlik etti.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ