Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Spor Toto 2. Lig Kardemir Karabükspor Bülent Korkmaz - Futbol Haberleri

        Kardemir Karabükspor, Spor Toto Kupası (A) Grubu'nda deplasmanda karşılaşacağı Samsunspor maçının hazırlıklarına Çamlık Tesisleri'nde, teknik direktör Bülent Korkmaz yönetiminde yaptığı antrenmanla başladı.

        İdmana sakatlıkları devam eden Tomiç, Shelton, Hamroun, Erkan ve Şenol'un katılmazken, diğer futbolcular yarı sahada çift kale maç yaptı.

        Teknik direktör Korkmaz, yaptığı açıklamada, son maçlarını sahalarında yine Samsunspor ile yaptıklarını ve berabere tamamladıklarını anımsattı.

        İlk maçın çok keyifli geçtiğini ve bu maçın da aynı şekilde geçeceğine inandığını ifade eden Bülent Korkmaz, şunları söyledi:

        ''İlk maçı sahamızda oynamıştık. O maçta oyuncularım çok sıcak bir havada rakibe müthiş bir futbol dersi vermişti. Çok farklı bitecek maç, maalesef berabere bitti. Bu sefer deplasmanda karşılaşacağımız rakibimize karşı aynı oyunu oynayıp, galip gelmek için uğraşacağız. Benim istediğim bu maçlarda oyuncularımın sakatlanmadan ligi bitirmesi. İyi oynayıp kazanabiliyorsak, kazanacağız. Lig ve Ziraat Türkiye Kupası'nı bitiren futbolcularımın, Spor Toto Kupası maçlarına konsantre olması zor oluyor. Çünkü, resmi bir maç değil. Bunu zamanında ben de yaşadım. Ama ona rağmen oynadığımız her maçta oyuncularım ellerinden gelenin en iyisini yaptı. İşlerini profesyonel olarak yapmaları çok doğru ve çok güzel. Bu maçta da aynı şekilde olacak.''

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ