Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Terim, Milano'ya uçtu! - Galatasaray Haberleri

        Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim'in, son dönemde üretilen tartışma konuları nedeniyle çok öfkeli olduğu öğrenildi.

        Radyospor'dan Özgür Sancar'ın Terim'e yakın kaynaklardan edindiği bilgiye göre, tecrübeli teknik adam, Culio'yla başlatılan sonrasında kulüple olan sözleşmesi gündeme getirilerek, Inter'e gideceği yönünde iddiaların ortaya atılmasıyla devam eden süreci "Galatasaray'ı karıştırmak olarak" nitelendirdi.

        GALATASARAY'LA SÖZLEŞMEM OLMAZ, BEN GALATASARAY'LA ÖMÜR BOYU BERABERİM

        Terim'in yakın çevresine "Hiç gündemde yokken, bir başka kulübün teknik adamıyla karşılaştırmalı biçimde sözleşme konusu gündeme getiriliyor. Bunu anlmak mümkün değil. Fatih Terim'in sözleşmeye bakış açısı her zaman nettir. Benim Galatasaray'la sözleşmem olmaz. Ben Galatasaray'la ömür boyu beraberim. Sözleşmeyle ilgili ne benim şüphem oldu, ne de başkan Ünal Aysal'ın... biz bu konuda son derece rahatız, tüm motivasyonumuzu ligdeki hedefe göre ayarlıyoruz; ancak birileri sürekli Galatasaray'ı karıştırmak istiyor" diyerek bu yönde yapılan spekülasyonlardan duyduğu rahatsızlığı dile getirdiği öğrenildi.

        MILAN - BARCELONA MAÇINA GİDİYOR

        Bu arada Fatih Terim, bu akşam yapılacak Milan - Barcelona Şampiyonlar Ligi çeyrek final ilk maçını izlemek için Milano'ya gitti. Bugün yapılan antrenmandan sonra yola çıkan Terim, AC Milan Kulübü'nün davetlisi olarak eşi Fulya Terim'le maçı izleyecek ve yarın dönerek takımının başında antrenmana çıkacak.

        "EMİNİM MİLANO'YA GİDİŞİM DE INTER'LE GÖRÜŞECEĞİM İDDİASINA DÖNÜŞTÜRÜLECEK"

        Terim, yakın çevresiyle yaptığı konuşmada bu konunun da speküle edileceğini dile getirirek, "Eminim şimdi bazıları benim Milano'da, Inter'le sözleşme imzaladığımı yazacak. Kimbilir neler duyacağız, 'Gizli anlaşma, Terim yeniden Milano da vs.' Böyle şeyler çıkarsa hiç şaşırmam. Ben daha önce çalıştırdığım Milan'ın davetlisi olarak oraya gidiyorum. Bakalım bu seyahatle ilgili olarak ne yazılacak" dediği öğrenildi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ