Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Kod adı: 81 - Galatasaray Haberleri

        Galatasaray’ın tecrübeli teknik direktörü Fatih Terim, ligin zirvesinde yoluna emin adımlarla ilerleyen takımı için Play-Off maçlarına 6 hafta kala, yine en zor hedefi belirledi. Şampiyonluk yarışındaki en yakın rakipleri Fenerbahçe’ye 9, Beşiktaş’a 14 ve Trabzonspor’a ise 17 puan fark yapmalarına karşın yine de bundan tatmin olmayan Terim, Sivasspor deplasmanı ile başlayacak zorlu dönemeçte hedeflerini 6 maçta 6 galibiyet alıp toplam 18 puan toplamak olarak belirledi.

        Tecrübeli çalıştırıcı, Florya’da takımla yaptığı toplantıda “Rakiplerimizin önünde olmamız sizi rahatlatmasın, gevşemek yok. Sonuna dek gideceğiz. Tüm maçları kazanmak için sahaya çıkacağız. Puan hesabımız yok. Kimle nerede oynarsak oynayalım, tek hedefimiz galibiyet olacak” diyerek, Play-Off hesabı yapmayacaklarının altını bir kez daha çizdi. Fatih Terim, kurmaylarıyla gerçekleştirdiği toplantılarda ise Play-Off sisteminde aradaki puan farkına kesinlikle güvenmemeleri gerektiğini söyledi ve ligin sonuna kadar toplayabildikleri kadar çok puan toplamak zorunda olduklarını vurguladı.

        Halen lig liderliğini 63 puanla sürdüren Cimbom’da, Terim’in tek hedefinin kalan 6 maçı da kazanarak normal sezonu 81 puanla tamamlamak olduğu belirtildi. Bundan iki hafta sonra oynanacak Fenerbahçe derbisini de şimdilik düşünmemeleri gerektiğini vurgulayan başarılı hocanın, “Her maç bizim için sadece 3 puan demek. Her karşılaşmaya ayrı ayrı konsantre olup, hepsini birer derbi gibi oynamalıyız. Artık her maçımız final havasında olacak” diye oyuncularını uyardığı da ifade edildi.

        Aslan tam kadro

        Cimbom, pazartesi günü deplasmanda Sivasspor ile oynayacağı maçın hazırlığını sürdürdü. Fatih Terim takımı 3 gruba ayırırken, antrenmanın ana bölümünde ise taktik çalışma yapıldı. Sarı-Kırmızılılar, izinli Engin Baytar dışında tam kadro idmanda yer aldı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ