Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Beşiktaş Braga'ya nasıl geleceksin! - Futbol Haberleri

        HTSPOR / Kartal YİĞİT

        Habertürk, Beşiktaş’ın Avrupa UEFA Liginde ilk 16’ya kaldığı İstanbul’daki Braga maçı sonrası yaşanan bir kavgayı günyüzüne çıkardı...

        TARİH: 24 Şubat 2012...

        YER: İnönü Stadı koridorları...

        SAAT: 01.00 civarı...

        OLAYIN KAHRAMANLARI: Beşiktaş Teknik Direktörü Carlos Carvalhal ve Braga Kulübü’nün Başkanı Antonio Salvador...

        OLAY: Maç sonu Portekizli teknik adam sevincini oyuncularıyla paylaşıp evinin yolunu tutmak için hazırlık yapıyor. Tam koridorlardan çıkarken karşısına yakın dostu Braga’nın Başkanı Antonio Salvador çıkıyor. Carlos her zamanki sempatikliği ve insancıl hareketleriyle arkadaşı Salvador’u teselli için omzuna dokunuyor. O da ne! Yıllardır tanıdığı arkadaşı hiç beklenmedik bir tepkiyle Carlos Carvalhal’ın elini iterek başlıyor sallamaya...

        DİYALOGLAR: Carlos Carvalhal: Ne oldu? Antonio Salvador: Ne olacak sakin başladığınız maçta oyuncuların daha sonra takımımı lime lime etti. Hep tekme tokat oynadınız. Bu nasıl Bragalılık? Turu geçtiniz diye size kimse laf edemez. Ancak bu tarz sana yakışmadı. Yazık çok yazık. Carlos Carvalhal: Böyle saçma sözler görmedim. Ne yani size turu hediye mi etseydik? Üstelik siz kazandınız. Boş kalelere atamayan oyuncularına kızacağına bana laf atıyorsun. Bu esas sana yakışmadı. Antonio Salvador: Carlos merak ediyorum sen Braga’ya nasıl geleceksin?

        SONUÇ: Salvador’un son sözlerine çok çıkan Carvalhal’in tepesi atıyor. İkili birbirinen üzerine yürüyor olay yumruklaşma boyutuna kadar yaklaşıyor ama araya girenler tartışmanın daha da büyümesine engel oluyor.

        BRAGA’LI CARLOS CARVALHAL

        1965 yılında Braga’da doğdu. Futbola Braga’da başladı. 3 sezon Braga’da futbolcu olarak ter döktü. 100 maçta 1 gol attı. 2006-07 sezonuna Braga’da teknik direktör olarak başladı. İki galibiyetle startı verdi Chievo Verona’yı eleyerek takımı UEFA Kupası gruplarını taşıdı. Ancak daha sonra kötü sonuçlar üst üste geldi. 6 Kasım 2006’da Sporting Lizbon’a 3-0 yenildikleri maçtan sonra takımdan kovuldu.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ